چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ی ماه پیش انجام دادم..بعضیا میگن درد داره بعضیا میگن نداره واقعیت من لحظه تزریق حاجب تو لوله هام به گ و ه خوردن افتاده بودم😂
انشالله ک واسه شما درد نداشته باشه...من ژلوفن خورده بودم اما انگار تاثیر نکرده بود برام اونجام امپول هیوسن بهم زده بودن ..باخودت حتما همراه ببر یکی دوروز اولم استراحت کن تو خونه کارسنگین نکن
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ
اخ اخ خدا رحم کنه بهم پس 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ مرسی عزیزم امضاتو خوندم انشالا ماه دیگه خبر بارداریتو ...
انشالله ک واسه تو درد نداشته باشه من از وقتی اپاندیسمو عمل کردم بدنم خیلی ضعیف شده... تحمل دردا رو نداره
جاریم جفت لوله هاش بسته بود ان شاء الله مثل من به اسونی برات میگذره نوار بهداشتی هم ب ...
وای بنده خدا چ زجری کشیده پس..منک باز بود اونجوری اون طفلی ک بماند..
بعد چندوقت باردار شد؟