2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﻮﻗﻊ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﺎﺩﺭﺷﻮﻫﺮﺕ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﻪ

ﭼﻮﻥ ﺗﻮﺑﺎﻫﺎﺵ ﺧﻮﺑﯽ!!!

ﻣﺜﻞ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺗﻮﻗﻊ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ

ﮔﺮﮒ ﺗﻮﺭﻭﻧﺨﻮﺭﻩ ﭼﻮﻥ ﺗﻮﺍﻭﻧﻮﻧﻤﯿﺨﻮﺭﯼ!!!

ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﻮﻗﻊ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﺎﺩﺭﺷﻮﻫﺮﺕ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﻪ ﭼﻮﻥ ﺗﻮﺑﺎﻫﺎﺵ ﺧﻮﺑﯽ!!! ﻣﺜﻞ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺗﻮﻗﻊ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﮔﺮ ...

کاملا قانع شدم مرسی گلم  

با رفتار خوب

با حمایت

مثلا شوهرت ی کاری میکنه بهش بگو بگه تو کردی

مثلا بگه مامان،چون تو اینجوری  دوس داری خانمم گفت این کارو کنیم مامانت دوس داره

یا ی چیزی بخر ک دوس داره بگو رفتم بیرون خرید داشتم گفتم اینم برای شما بگیرم

مثلا من پریشب رفتم بیرون مادر شوهرم مرطوب کننده میخواس بگیره من دوتا وسایل خریدم اونم حساب کردم 

اینا میشه سیاست 

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
من هنوز ازدواج نکردم ولی هی الکی تعریف شوهرتو نکن    اینو برام میخره منو میبره سفره هر چی ...

اتفاقا من اگه جلوش اینارو بگم اون ذوق میکنه

میگم فلان چیزو خریده برام فلان کارو کرده برام میخوایم فلان کارو کنیم

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
کاملا قانع شدم مرسی گلم    

اینطوری نیست اصلا با سیاست میشه نمیگم دوست میداره لبی اگه سیاشت ب خرج بده کسی نمیتونه بهت بی احترامی کنع تو زندگیت دخللت کنه یا زندگیتو خراب کنه

یادت باشه از مادرشوهر اندازه خود مادرشوهر انتظار داشته باشی!

همییییییییشه باید احترامشو نگه داری و اگه حرف نیش دار زد بازم چیزی نگی حتی اتگه جونتبه لب رسیده باشه

البته فقط مادر شوهر یعنی جواب خواهر شوهر و خاله شوهر و ...بده

بعضی مادرشوهر ها چند ماه بعضیاشونم چند سال طول میکشه تا دیگه حرف نیش دار نزنند

ولی شما سعی کن همیشه بهونه دستش ندی و پشت سرش حرف نزنی چون بهشون میرسونند حتی کسیکه فکر میکنی دوستته

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
اتفاقا من اگه جلوش اینارو بگم اون ذوق میکنه میگم فلان چیزو خریده برام فلان کارو کرده برام میخوایم ف ...

نه پس گریه میکنه 

درسته خوشحال میشه ولی کافی تقی ب توقی بخوره مسگن همش در حال خرید گزدشه فلان تازه الان نیگه بالا چش پسرتون ابروه 

حساس میشه زندگی خودشو با تو مقایسه میکنه  

نه پس گریه میکنه  درسته خوشحال میشه ولی کافی تقی ب توقی بخوره مسگن همش در حال خرید گزدشه فلان ...

اتفاقا اصلااااا

مقایسه نمیکنه و توقع نداره

روز اول گربه رو دم حجله کشتم 

به نظرم اگه به دید یه مادر بهش نگاه کنی نه مادر شوهر ک اغلب دید بدی نسبت بهش دارن بهتره همونطور ک ممکنه بین هر مادر دختری دلخوری پیش بیاد بین مادرشوهر و عروسم میاد ولی بخاطر حساسیتا این دلخوریا میشه کینه 

بنظرم  پیش شوهرت از مادرش و خانوادش خوب بگو حتی اگه مشکلی داری باهاشون محترمانه به شوهرت بگو ک من مامان رو دوست دارم ولی این رفتارش دلخورم کرده همین باعث میشه شوهرت حتی اگ روزی بد تورو بگن بهش بگه شما خیلی دوسشون دارید و ناخوادگاه اوناهم شرمنده بشن گاهی یه هدیه مثل روسری بخر واسش بگو اینو دیدم یاد شما افتادم _ تماس تلفنی بگیر _ عصر با شوهرت برید سراغشون و برید پارک یه چایی و کیک بخورید _ تنها بدون همسرتون برید یه سر بهشون بزنید و خیلی کارای دیگ.... یه نکته دیگ هیچوقتتت جلوی مادر شوهرتون از پسرش بد نگید و احترام همسرتون رو جلوی مادرش صدبرابرنگه دارید.

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"