2777
2789
عنوان

با این پدر و مادر چه غلطی بکنم؟؟؟

649 بازدید | 19 پست

ما زندگیمون پر از چالشه چند سالیه،چالش مالی چالش شغلی چالش توی روابط با خانواده هامون و فامیل

حالا این پدر و مادر پیگیر و سمج هم تا فهمیدن ما میخایم یه کار جدید راه بندازیم از دیشب گیر داده کع میخام بیام خونتون....

نه من نه همسرم اصلا دوست نداریم کسی دخالت کنه تو زندگیمون توی کارمون،هر وقت اینا اومدن خونه ما بعدش منو همسرم مثل دوتا دشمن پریدیم به جون هم و دعوا کردیم بخاطر اونا

مامانم وقتی بچه بودم هیچ محبتی بهم نکرد

همش تو کار و زندگیم دخالت میکرد

نزاشت برم اون رشته ای ک علاقه داشتم و تمام ارزوهام دود شد رفت هوا

رابطممو با همه دوستام خراب کرد دیگه هیچ دوستی ندارم

بشدت کنجکاو و وسواسی و بشددددت لجباز و نفهم و بی درکه

الانم بیدار شدم میبینم پیام داده که وقتی بیدار شدی خبر بده بیایم خونتون!!!!هرچی به دروغ میگم خونه نیسیتم، خوابیم

دوزاریش نمیوفته که بابا دلمممممممم نمیخاد بیاید اینجا برای فوضولی😭😭😭😭😭

گیر داده بیا بریم خونه خاله و مادربزرگت

من دلم نمیخاد برم اونجا،چون مسابقه بیست سوالی راجع ب زندگیم راه میندازن

من زندگیم الان تو چااااالشههههه زندگیم داغونه دارم جون میکنم تا بسازمش اینام کله مبارکشون رو ببخشیدا کردن تو ماتحت ما و هی میرینن به اعصابمون

چجوری بهش بفهمونم دلم نمیخاد بیاید خونمون؟؟؟؟؟؟

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشکی پدر منم اینقدر پیگیر بودن 

لامصبا روز عقدمم اینقدر پیگیرم نبودن 😵‍💫

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

یه کم آرامش ۷ودتو حفظ کن هرچی باشه مادرت و زحمتشو کشیده شاید همین رفتار بدت با مادرت باعث شده چالش های زندگیت بیشتر بشه.مادر منم همین بود و بهم محبتی نکرد ولی من همیشه احترامش داشتم و خدا برام جبران کرد

مادر منم خیلی کنجکاو بدونه مثلا ما چه برنامه ای برای زندگی و آیندمون داریم و چه کارایی قرار انجام بدیم یا داریم انجام میدیم اما من با احترام کامل نمیزارم چیزی متوجه بشه چون وقتی بدونه قطعا ناخواسته فامیلاش هم خبر دار میشن و من دوست ندارم 

تا زمانی که خودت چیزی از زندگیت به کسی نگی کسی جرات نمیکنه حرفی در مورد زندگیت بزنه  هر کسیم سوال کرد یه جوری جواب بده که بفهمن  دوست نداری کسی دخالت کنه  تو زندگیت منظورت بفهمون بهشون 

چقد عجیب و غریبه  رفتار شما  حرف زدنتون  رفتار خانواده  درک نکردم اصلا

احتمالا شما از سیاره دیگه ای هستی

چون اکثرا کسانی که کامنت گزاشتن همین مشکل رو دارن یا داشتن😊

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
تا زمانی که خودت چیزی از زندگیت به کسی نگی کسی جرات نمیکنه حرفی در مورد زندگیت بزنه  هر کسیم سو ...

من چیزی نمیگم،اونا خیلییییی سفت و سخت میخان هرجوری شده بدونن ما چیکار میکنیم

مادر منم خیلی کنجکاو بدونه مثلا ما چه برنامه ای برای زندگی و آیندمون داریم و چه کارایی قرار انجام بد ...

چجوری میگین که دخالت نکنن!؟؟؟

مادر منم همینطوره تا میشنوه یه کاری میخوایم کنیم جلو شوهرم هی میکوبه اون کارو خوب نیست و فلانه بجاش فلان کارو کنید شوهر منم خوشش نمیاد 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره