2777
2789
عنوان

سزارینی ها بیاین

133 بازدید | 16 پست

سلام من باردارم۳۲هفته هستم میشه عز تجربیات سزارینتون بگید چکار کنم که یه زایمان خوب داشته باشم و کمتر اذیت بشم؟مثلا میگن موقع بیحسی سرتو نباید تکون بدی و تا بعد عمل هم چن ساعتی همینطور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته

بعد عمل سرتو رو بالشت نذار سرتو تکون نده

نسکافه با خودت ببر حتما وقتی اجازه دادن مایعات بخوری دو تا نسکافه بخور که زودتر اثرات دارو بی حسی بره

خرما عسل کمپوت انجیر کمپوت گلابی با خودت ببر که بخوری و یبوست نشی

اگه شیرت کم بود یا نیومد نگران نباش اکثر سزارینی ها تا یک هفته اول اینطوری ان

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

چطوری راضی شدن که سزارین بشین؟

آخه شنیدم خیلی سخت میگیرن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

من بی حسی بودم و خداروشکر از نظر عمل بخیه و رد بخیه و دردهای خفیف بعد از عمل خیلییی راضی بودم

به گفتن تا 12ساعت زیاد سرتو تکون نده اما ساعت حرف زیاد میزدم از همون لحظه😅 شیاف میذاشتم و نمیذاشتم درد بکشم

فردای عمل مرخص شدم

غذاهایی که تقویت کننده بود میخوردم که یبوست نشم

توالت فرنگی استفاده میکردم و تا ده روز دست به سیاه و سفید نذاشتن بزنم تا کشیدن بخیه😄 بعدش تا چهل روز کارهای خیلی سبک رو فقط انجام میدادم

هر روز دوش میگرفتم و بخیه ها رو میشستم و با سشوار خشک میکردم همینا یادمه 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱