2777
2789
عنوان

بچه ها با یا بچه دوساله فکر کنم باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم نتونم ازش بر بیام ولی ما ذاتا بچه هامون آرومن

نترس. 

خدایی که بچه رو میده،  کمک حالت هم میشه. 

مراقب تغذیه ات باش. حتما بروپیش طب سنتی معتبر،  نسخه بارداری بگیر. 

به امید خدا یه نی نی تپل و سالم بغل میگیری. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اخه حرف چی؟  دختر داری،  پسر نشده؟  یا چی؟

دختر دارم .مامانمم چهار تا دختر داره مادربزرگ همسرم گفت هر چی بچه بیاری دختره  بعدم خودم داداش نداشتم از خدا میخوام اگر صلاحمه بهم یه پسر بده

دختر دارم .مامانمم چهار تا دختر داره مادربزرگ همسرم گفت هر چی بچه بیاری دختره  بعدم خودم داداش ...

شوهرتو بچسب فقط اون مهمه بقیه رو اصن ادم حساب نکن من سر این دخترم مادرشوهرم قبلش میگفت از دخترا بدم میاد مخصوصا وقتی دامن تاپ میپوشن حالا خودشم یه دختر داره ها اینقدر لوسه ک نگو .

دختر دارم .مامانمم چهار تا دختر داره مادربزرگ همسرم گفت هر چی بچه بیاری دختره  بعدم خودم داداش ...

دختر عشقه

عموی همسرم چهار تا دختر داره

پدرشوهرم چهارتاپسر

😶🫣😂😂😂

میبینم دخترعموها رو حال میکنم. 

و واقعا بهم ثابت شده دختر مونس مادره. دختره که کنار مادره. عروس هم کنار مادرشوهر میشه ها ولی دختر یک چیز دیگه ست. 

بعدشم به این فکر کن هم جنس باشن بهتر باهمدیگه کنار میان. 

ابجیم یه دختر و یه پسر داشت.  خدا بهش سومی رو داد، پسر شد. الان اون دوتا پسر فاصله سنی شون کمه،  خیییییلی خوب باهمدیگه بازی میکنن. 

دلت رو بسپر به خدا. فقط سلامتیش رو از خدا بخواه🤗😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

سز بودی یا طبیعی؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شوهرتو بچسب فقط اون مهمه بقیه رو اصن ادم حساب نکن من سر این دخترم مادرشوهرم قبلش میگفت از دخترا بدم ...

اخی

چجوری دلشون میاد تا نحوه پوشش دختر هم ابراز نفرت کنن؟ 

😞😞

ادم دلش میگیره. 

من که بچه ندارم دلم قیلی ویلی میره خدا بهمون دختر سالم بنابر مصلحتش بده هی لباس براش بدوزم. 😍