2777
2789
عنوان

از ازدواج سنتی پشیمون شدین؟؟

387 بازدید | 16 پست

خواهرم یه خواستگار داره پسره فوق لیسانس برقشو داره میگیره از دانشگاه خواجه نصیر 

فامیل خیلی دورمونه و وضع مال پدرش عالیه و کلا خانواده خوبین

مامانش خواهرمو پارسال تو یه عروسی‌ دیده بود از اونموقع یه حرفای ریزی از اینکه میخوان بیان خواستگاریش به گوش مامان بزرگ و بابا بزرگم رسونده ولی ما چیزی به خواهرم نگفتیم چون کنکور داشت

خواهرمم خوشگله در کل ولی سنش پایینه ۱۸ سالشه 

مثل اینکه پسره کلا نمیخواسته ازدواج کنه میگفت میخوام برم خارج باباشم گفته ازدواج کن بعد برو بعد کنکور خواهرمو بهونه کرده گفته بذارین کنکور بده بعد خلاصه راضیش کردن به خواستگاری اومدن

پنجشبه هفته پیش اومدن پسره من حس کردم خیلی خوشش اومد هی لبخند میزد به خواهرم نگاه میکرد ولی‌ خواهرم میگه سنم پایینه و سنتی نمیخوام هر چی مامانم بهش میگه یکی دو سال نشون میشین تا اشنا شی و سریع ازدواج نمیکنی گوش نکرد 

پسره موقعیت و شرایطش خیلی خوبه قیافش خوبه سنشم اونقد از خواهرم بیشتر نی فقط شیش سال اخرشم قرار نی ایران بمونن که میبرتش پیش خودش

ولی خواهرم زیر بار نمیره به نظرتون چی کار کنیم؟

من پشیمون نیستم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

اصرار نکنین که به زور تن به ازدواج بده

اگه شد ببرینش پیش مشاور

مطمئن باشین خواهرتون اصلا نه میدون ازدواج سنتی چیه نه مدرن هنوز توی سن دبیرستان و حال و هوای اون موقع مونده

و در ضمن هنوز ازدواج واسش زوده

۱۸ سال و این طرز تفکر ازدواج نکنه تو این سن بهتره

خواهرت داره اشتباه میکنه وقتی مورد به این خوبی وجود داره اقلا باید فرصت بده اشنا بشه باهاش اگر اخلاقش خوب بود خیلی هم خوبه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

باید خودش بخواد اینطوری ک نمیشع🙂

_شبیه اون بچه تخسی شدم که میخوره زمین و بلند میشه میگه دردم نیومد و با زانوی خونیش به راهش ادامه میده ، اما ته دلش یکیو میخواد که بره تو بغلش و بخاطر زانوهای خونیش بلند بلند گریه کنه-!🙂💔 تو تاپیکای بازی و سرگرمی تگم کنید ذوق کنم💃دلتنگ یکی تو سایتم ک مطمئنم اگ یبار دیع بش پیام بدم ... فق بدون منظوری نداشتم و دوستت دارم:)

شرایطش که خوبه ولی خوب نمیشه خواهرتون رو هم اجبار کنین سعی کنید کسی که باهاش صمیمی تر صحبت کنه.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

منم ۲۸ سالمه طبیعتا دوس دارم ازدواجی داشته باشم خودم طرفمو دوس داشته باشم با علاقه بیاد خاستگاری ولی خب اونی که میخام قسمت نشده اکه کسی سنتی بیاد که موقعیت خوبی داشته باشه حتما بهش فکر میکنم

اخلاق همه زوج‌ها وقتی زیر یک سقفن معلوم میشه.تو همین سایت خیلیا رو دیدم دوست بودن ولی همو نشناختن.خیلی سنتی هام هستن ک عالیه زندگیشون.و برعکس

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

بچه اس بابااا چخبرههه..مگ همه چی تو شوهر کردنه؟؟؟

تو بگو پسر رییس جمهورع..تو ۱۸ سالگی جرا شوهرش میدین تو خرجش موندین؟؟

دو روز دیگ میگه من بچگی نکردم منو بزور شوهر دادین

ازدواج فقطططط ۲۵ ب بالا خوبه

نهایتش اصن شوهر نمیکنخ تمرکزشو میزاره رو درس و پیشرفت ول کنین دیگ

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺