2777
2789
عنوان

لیزیک

204 بازدید | 25 پست

سلاااام😍

بچه ها چندروز پیش چشامو لیزیک(prk) کردم خیلی تجربه عجیبی بود وااای..این چندروز نباید نگا نور و گوشی میکردم ولی الان حوصلم سررفته اومدم ی تاپیک بزنم که هرکسی قصد عمل داره رو ریز ب ریزشو با جزییات بهش بگم 😀 ۵ روز شده برام..خیلی مشتاقم ببینم چندروز دیگه رو.بپرسین جیگرا

مبارکه

من اومدم بگم اگه فمتو می کردی هیچ کدام این مراقبتا رو نیاز نداشتی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
مبارکه من اومدم بگم اگه فمتو می کردی هیچ کدام این مراقبتا رو نیاز نداشتی

ممنون♥️اره ولی من چیزی نگفتم که کدومشو برام انجام بدین فکرکردم هرچی خود دکتر بگه فقط میشه.ک دکتر هم prk رو پیشنهاد کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام عمل کنم با آستیگمات شماره چشمام هفته شایدم بیشتر با آستیگمات عمل میکنن

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
منم می خوام لیزیک کنم چقد هزینش شد نمره چشمت جند بود الان بهتر می بینی

تردید نکن

بعد از عمل فقط می گی آه از سالهایی با عینک که هدر رفت 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
مبارکه من اومدم بگم اگه فمتو می کردی هیچ کدام این مراقبتا رو نیاز نداشتی

فمتو چیه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

عمل چند ساعت طول میکشه.من بچه کوچیک دارم سخته الان برم عمل

منم می خوام لیزیک کنم چقد هزینش شد نمره چشمت جند بود الان بهتر می بینی

چندسالته عزیزم؟.یکی از چشمام ۳ بود یکی ۱ و نیم..هزینه ش هم با ازمایشا و همه چی حدودا ۲۵ تومن شد.فعلا زیاد نگزشته تا دید اصلیم بیاد یکم زمان میبره

فمتو چیه

سرچ کن تو نت 

فمتو لیزیک 

لایه ای به ضخامت فمتو(یک هزارم میلیمتر) برش میدن 

عمل چند ساعت طول میکشه.من بچه کوچیک دارم سخته الان برم عمل

به ساعت نمیرسه عزیزم.اگه خودت همکاری کنی استرس نگیری مث من هر چشم ۵ دقیقه شاید بشه.ولی خب بعضیا میترسن چشمشونو حرکت میدن یکم زمان میبره.نه ب نظرم مشکلی نداره برو انجام بده.نهایت ۵ روز سخته ک اونم یکی بیاد پیشت میگزرع سریع بعذش میتونی ب بچت برسی

به ساعت نمیرسه عزیزم.اگه خودت همکاری کنی استرس نگیری مث من هر چشم ۵ دقیقه شاید بشه.ولی خب بعضیا میتر ...

دیگه کسیو ندارم بیاد پیشم مامانم فوت شد

سرچ کن تو نت  فمتو لیزیک  لایه ای به ضخامت فمتو(یک هزارم میلیمتر) برش میدن

فمتو با عملی ک اسی کرده فرق داره؟

به ساعت نمیرسه عزیزم.اگه خودت همکاری کنی استرس نگیری مث من هر چشم ۵ دقیقه شاید بشه.ولی خب بعضیا میتر ...

بیهوش هم میکنن یا ن

دیگه کسیو ندارم بیاد پیشم مامانم فوت شد

خدارحمتش کنه عزیزم.ببین فقط روز اول نهایت روز دوم درد داری این دوروز اقاتون یا دوستی همسایه ای کسی کمکت کنه.بعدش با عینک افتابی که میزنی میتونی کاراتو انجام بدی.بعدش فقط مراقبت داره نمیگه کاری نکن..مثلا عینک افتابی بزنی.حموم نری.اب به چشمت نزنی و.. این چیزا..هرچی زودتری بری تا بخای بش فکرکنی زودترم خوب شدی عزیزم