2777
2789
عنوان

لیزیک

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 25 پست
خدارحمتش کنه عزیزم.ببین فقط روز اول نهایت روز دوم درد داری این دوروز اقاتون یا دوستی همسایه ای کسی ک ...

ممنون عزیزم چندوقت نباید آب بزنیم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
بیهوش هم میکنن یا ن

نه فقط چشمتو بی حس میکنن..میبینی همه چیو ولی حس نمیکنی.میخابی زیر یه دستگاه به یه نور سبز باید خیره شی.البته با یه وسیله پلکتو باز نگه میندارن تا پلک نزنی.تنها چیزی که لازمه اینه استرس نداشته باشی راحت به اون نور نگاه کنی.دیگه با دستگاه دیگع کارو انجام میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم چندوقت نباید آب بزنیم

وقتی عمل کنی یه لنز میزارن تو چشمت بعد از یه هفته باید بری تا لنزو بردارن.تا وقتی اون لنز تو چشمته نباید بهش دست و آب و هیچی بزنی

منم میخوام عمل کنم با آستیگمات شماره چشمام هفته شایدم بیشتر با آستیگمات عمل میکنن

اره هم شماره چشمت صفر میشه هم استیگماتت درست میشه.حتی فکرکنم شماره چشمت چون بالاست شامل بیمه هم میشه.ولی ی دکتر خوب برو.کدوم شهری؟

[QUOTE=305747122]اره هم شماره چشمت صفر میشه هم استیگماتت درست میشه.حتی فکرکنم شماره چشمت چون بالاست شامل بیمه هم میشه ...[/QUOTEاسلامشهر آخه شنیدم میگن ی آزمایشی هست جوابش درست نباشه نمیتونی عمل کنی اون چیه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
[QUOTE=305747122]اره هم شماره چشمت صفر میشه هم استیگماتت درست میشه.حتی فکرکنم شماره چشمت چون بالاست ...

اره خب اول باید بیای ازمایش بدی ببینی نظر دکتر چیه میتونی یا نمیتونی.ولی دیگه بااین علم و دستگاها اکثریت الان میتونن عمل کنن نگران نباش ی ازمایش بده ضرر نداره بت میگه میشه یا نمیشه

چندسالته عزیزم؟.یکی از چشمام ۳ بود یکی ۱ و نیم..هزینه ش هم با ازمایشا و همه چی حدودا ۲۵ تومن شد.فعلا ...

۲۷ سالم من یکی ۴ واون یکی چشمم ۵ می ترسم بعدش نتونم مراقبت کنم دکتر شما چه چیزایی براتون منع کردن

۲۷ سالم من یکی ۴ واون یکی چشمم ۵ می ترسم بعدش نتونم مراقبت کنم دکتر شما چه چیزایی براتون منع کردن

نه عزیزم مراقبتاش سخت نیست زیاد که نتونی..دائمی که نیست یه مدت زمانی محدودیه مراقبتا.. به من گفت تا یک هفته صورتتو نباید بشوری اب به چشمت نخوره چون لنز میزاره یه هفته .حموم اگه رفتی از گردن به پایین با دقت..چندتا قطره و قرص هست که تا ده روز به موقع بندازم..بعد از ده روز این محدودیتا برداشته میشن فقط میمونه یکیش که اونم استفاده از عینک افتابی برای دو ماه هست.البته چشم هم تا یک ماه نباید مالش بدی.در کل فکرشو کن که ی مدت کوتاهی این سختیای کمو داره ولی عینکو میندازی بیرون راحت میشی..

البته اینم بگم من بیمارستان خصوصی عمل کردم که هزینه اش اینقدر شد بیمارستانای دولتی هزینه کمتر میشه

فمتو با عملی ک اسی کرده فرق داره؟

در نهایت نتیجه یکیه

فقط فمتوخیلی راحت تره

قرمزی

سوزش 

اشک ریزش و سختی های عمل رو نداره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮