2777
2789

از هییییچ احد و ناسی توقع ندارم بخدا خودمم اصلا نمیخوام کسی بیاد کمکم خودم راحترم دیگه موقع جم کردن میدونم چیو کجا گذاشتم ... فقط یکم دلم میگیره هیچکس بهم نگفت حتی کی میخای بری چجوری جم میکنی اصلا کاری داری؟ دورم شلوغه ولی بی کسم

ی بچه یکساله هم دارم . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریلکس کن. وقتی میبینی کمک نداری،  قبول کن و بپذیر که خودت دست تنهایی باید انجام بدی. 🤗

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

فقط از خدااا کمک بخواه . بخدا اگر توکل واقعی واقعی تو به خدا باشه آدما رو به کمکت می‌فرسته.. کارهاتو راحت میکنه.. ولی اینکه تاپیک زدی یعنی توقع داشتی.. من کسی رو دیدم که هر کس از یه طرف کمکش میومد و. کارهاش رو انجام می‌داد.. خیلییی توکل داشت. به کسی هم زنگ نمیزد و اهل التماس نبود. اما آنقدر کاراش قشنگ پیش می‌رفت.. انشااا یه راحتی جابه جا شی به کمک خداوند و کمک‌هایی که میرسونه بهت

.. لایکم مکن. 

بزن به بیخیالی ازکسی توقع نداشته باش من همیشه توغم شادیاشون بودم هرکی اسبتب کشی میکرد میرفتم کمکش مریض میشدن هروز غذا درس میکردم میرفتم کاراشون میکردم نزدیکترین ادما بهم یاددادن توسختیای خودم هیچوقت کنارم نیستن من اسباب کشی داشتم به یه استان دیگه هیچکس هیچکس جز مادرم اونم باکمردردی که داشت یه تعارف نکرد بیادکمکم منم مث تودوتابچه کوچیک دارم 

خونواده شوهرم برادرشوهرام هرباراسباب کشی داشتن مهمونی داشتن و...من همیشه میرفتم کاراشونومیکردم حالا فهمیدم چه روزگار بدیه همیشه بهم پشت میکردن باراولشون نبود خداروشکردیگه کمترمیبینمشون

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
منم چند وقت دیگه اثاث کشی دارم مادرم که دستش درد میکنه کاری ازش بر نمیاد خودم شهر غریبم باردارم هستم ...

وای شما ک بارداری اوضاع بدتر

خداروشکر جم کردم کاری ندارم فقط دلم میگیره از بی مهری