2777
2789

من تو اپارتمان ۳طبقه میشینم ک خوب دوتا طبقه باقی پدرم و عمه  هستن 

من همسرم تا ساعت ۲ شب با بچه ها بیدار سر همین موضوع از کار ک میاد ۲ساعتی استراحت میکنه  بعد با بچه ها بازی میکنه دیشب حدود ساعت ۹ ما طبقه پایین خونه پدرم بودیم  زنگ زدم همسرم ک بیاد پایین شام دورهم باشیم ...بعد چند دیقه همسرم زنگ زد بدو بیا بالا 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دیدم کلید همیشه ۳ طبقه هم روی در میزاریم 

رفتم همون اول ک دیدم درو رو همسرم قفل کردن 

وقتی قفل درو باز کردم تمام جای پا روی رو فرشی جلوی در و خونه  بوده دیدیم تمام اتاقا رو ریختن بهم تمام کشوها 

جالب اینه ک دیدن همسرم خونس ولی خیلی راحت باز گشن خونه رو 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

تمام اتاقا ریخت و پاش بود من ک زنگ زدم همسرم بیاد پایین سریع ترسیدن و رفتن درو رو شوهرم قفل کردن و دویدن 

دخترم طبقه ی پایین منتظر باباش بود درم باز گذاشته بود

یدفعه دیدم جیغ کشید درو بست هرچی گفتن چیه گفت خود بابا اومد ولی چسبیده بود ب من ک بعدش برای باباش تعریف کرده بود اقا دستش چاقو بود لباس سیاه پوشده بود ب من اخم کردمن درو بستم 

واقعا خدا رخم کرده ک همسرم اون  تایم بیدار نشده البته میگ سر صدا ی خیلی کم اومد من فکردم تویی همیشه چون وقتی خواب من میرم شام میزارم و کارامو نجام میدم اگ بیدار میشد صد دز صد باقمه ای ک دستشون بود  ی بلایی میاوردت  سرمون

الته خداروشکر دستش ب چیزیم نرسیده بود نتونسته پیدا کنه  ولی فقط دنبال طلا پول اومده بور چون کلید ماشین و گوشی و همه دم دست بود ولی حتی نگاهم نکردن م