2777
2789

واسه خودم اتفاق نیفتاد چیزیو ک شنیدم میگم

یه روستایی که میری دو تا راه داره بعد یه راهش خیلی ترسناک و خوف اوره و معمولا کسی از اونجا رد نمیشه میگن خیلی تاریکه و سوت و کوره و جن داره بعد میگفتن ی بار یه مرده مجبور شده از اون راه بره بعد دید صدای عروسی و اینا میاد تعجب کرده بود اینجا و عروسی؟کنجکاو شد پیاده شد رف ببینه چخبره دید یکی اومد استقبالش با سر و وضع عچیب دعوتش کرد رف قشنگ غذا خورد برگشت ت ماشین دید یدفعه همه جا تاریک شده بود و اینا اصن خبری از عروسی نبود

یکیش این بود میگفت ۱۳ بد ربود ما خودمون خوی زندگی نمیکنیم ولی اونسال اونجا بودیم چون دیر راه افتایدم همه جا پر بود انقدر رفتیم تا رسیدیم به ی دره ی خیلی قشنگ که هیچکس توش نبود ازواولش حس خوبی به اونجا نداشتم ولی چیزی نگفتم رفتیم تا بابام داشت غذا رو حاضر نیکرد گفتیم بریم با خواهرم قایم باشک بازی کنیم رفتم پشت یه سنگ قایم شدم که یهو حس کردم یک یداره میاد سمتم فک کردم خواهرمه و میخواد بترسونتم پس زود تر برگشتم تا اول من بترسوننمش ولی اون خواهرم نبود یه چیزی بود شبیهه سایه قد بلند بود و سیاه همون لحظه انقد دویدم تا رسیدم پیش خانوادم که دیدیم خواهرم نشسته و رنگش تین گچه اونم دقیقا یه چیزی مثل من دیدیه بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی هم هس ولی من الان اژنو تعریف کنم میمیرم از ترس امشب 

لاقل این تاپیکو چهاری چیزی میزدی میدونستم داره صب میشه کم کم 

🥲😂اینجا جای من نی 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
یکی هم هس ولی من الان اژنو تعریف کنم میمیرم از ترس امشب  لاقل این تاپیکو چهاری چیزی میزدی میدو ...

شب حال میده این وسط یه چیزی بگم از ساعت دو تا چهار ساعت چن هاست یعنی ممکنه همون لحظه جن بیینید

از این که یه جا رو پیدا کردیم که از توش عتیقه خارج کرده بودن استخون توش بود من رفتم از رو کنجکاوی خاک هارو اینور اونور کردم و جمجعه پیدا کردم بگم یا ترسناک نیست؟ 

...What the fu                                                      

یکیم یه عکاس خیابونی ت یه مکان تفریحی رفته بود خیلی قشنگ بود بعد همه مردمانش خوشگل بودن و اینا

ولی وقتی اومد خونه دید همه عکسا زشتن مکانش داغون و ادما هم یطوریه قیافه هاشون

یکیش این بود میگفت ۱۳ بد ربود ما خودمون خوی زندگی نمیکنیم ولی اونسال اونجا بودیم چون دیر راه افتایدم ...

هیچی دیگه ناهار رو خوردیم رفتیم سوار ماشین شدیم دیدیم ۴ چرخمون پنچره ولی هیچ کس جز ما اون جا نبود خواستیم به امداد خودرو زنگ بزنیم ولی انتن نبود هیچی نشتیم تو ماشین که یهو یه ضربهی  محکم به ماشین خورد بعدی و بعید و بعدی مامانم داشت گریه میکرد و بابام داشت سعی میکرددبه اشنامون زنگ بزنه بلخره اومدن دنبالمون و همه چی تموم شد

شب حال میده این وسط یه چیزی بگم از ساعت دو تا چهار ساعت چن هاست یعنی ممکنه همون لحظه جن بیینید

خیلی ممنون که کاری میکنی غضب روح بشم😂♥️

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچم تازه دنیا اومده بود از همون روز اول اینقدری گریه میکرد که هممون رو عاصی کرده بود یه دوست افغان دارم که یه بچه ی کوچیک داشت یه گردنبند بهم داد که روش یه دعا بود گفت بیا اینو بگیر منم بچم خیلی اذیت میکرد اینو براش گرفتم برای بچم انداختم شب اول اکی بود ولی شب دوم گریه هاش به شدت زیاد شد بستمش به پایه ی تختش ولی بازم همین بود هفته ی بعد که گردن بند رو به دوستم برگردوندم گف وای مرسی من از وقتی اینو از دخترم جدا کردم اروم نمیشه ولی روم نمیشد بهت بگم و از اون به بعد همه چی عادی بود

هر چی بگی دیدیم نمیدونم چی ببینم

چطوری همه رو دیدی انقدر زیادن؟  مگه ته داره فیلم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

هر چی بگی دیدیم نمیدونم چی ببینم

این فیلم قدیمی ژاپنی خاصه Kw adan۱۹۶۴ کوایدان

دهه شصتیها میدونن چی میگم

1، طعمه شیطان

2، جنگیری مولی هارتلی

3، جنگیر 1973

4، وحشت در امیتی ویل

5، جنگیری امیلی رز

6، جن زدگی در کنتیکت۲۰۰۹

7، جنزده آمریکایی

8، از شر شیطان نجاتمان ده

9، تسخیر 2012

10، امیتی ویل بیداری

11، جنگیری هانا کریس

12، تخته ویجا 1 و 2
۲۰۱۴ و ۲۰۱۶

13، کنستانتین

14، تشریفات مذهبی

15، دروازه شیطان

16، جنگیری خدا

17، نوارهای واتیکان

18، کانجورینگ 1 تا 4

19، آنابل 1 تا 3

20، موسسه آتیکوس(جنی) 

21، آزمایش تسخیر

22(محصول کره جنوبی)
 The Priestsکاهنان 

23، شیون یا ناله(کره جنوبی)

25، جنگیری آنه لیز میشل

26، پاپ جنگیر ۲۰۲۳

27، ظهور مرده شیطانی یا 
مرده شریر بر میخیزد

Consecration 2023 تقدیس،28 

29، کلبه ۲۰۱۳

30، تسخیر شده The Haunting 1999

31، Incarnate حلول ۲۰۱۶

32، The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia 2013

جن‌زدگی در کنتیکت: ارواح جورجیا

33، Requiem۲۰۰۶

⭕❌ایناهم درمورد نیروهای شیطانیه

۱،  کالبد شکافی جین دو

۲،  وینچستر

۳، رنجور

۴، تاریکی یا چراغهای خاموش

۵، شوم 1 و 2

۶، ماما 1 

۷، توطئه آمیز 1 تا 4

۸، راهبه 1 و 2

۹، نفرین لایورونا 1 و 2

۱۰، سکوت مرگبار یا مطلق

۱۱، The Mermad Lake of the Dead 2018

۱۲، نامقدس

۱۳، اتاق ۱۴۰۸

۱۴، کینه ۱ تا ۴

۱۵، حلقه ۱ تا ۳

۱۶، فعالیتهای ماورالطبیعه ۱،۲،۳،۴ 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*