2777
2789
عنوان

زیگموند فروید♡

453 بازدید | 19 پست

وقتی میشود دقایق عمرت را با آدمهای خوب بگذرانی

چرا باید لحظه هایت را صرف آدم هایی کنی که

یا دلهای کوچک شان مدام درگیر حسادت ها و کینه ورزی های بچه گانه اند.

یا مدام برای نبودنت . برای خط زدنت تلاش می کنند ؟

نه . همیشه جنگیدن خوب نیست . این روزها فهمیده ام برای اثبات دوست داشتن .

برای به دست آوردن دل آدمها . برای اثبات خوب بودن نباید جنگید.

بعضی چیزها وقتی با جنگیدن به دست می آیند بی ارزش میشوند.

این روزها نسخه فاصله گرفتن را می پیچم برای هرکسی که رنجم می دهد.

این را با خود تکرار میکنم و می بخشمشان.

نه بخاطر اینکه مستحق بخششند. تنها به این خاطر که من مستحق آرامشم.

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به فروید داشت؟

حرف ایشون هست

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
قشنگ بود ولی ربطی به فروید نداشت.

عزیزم حرف ایشون هست

عالی بود  چ ب موقع دیدمش نشانی از کائنات بود برام

فداتشم انشالله واست انرژی خوبی باشه

فروید روانکاو بود نه شاعر

اینکه شعر نیست روانکاو بودنش رو میدونم چون من درساشو تموم کردم گلم

خدانکنه 😘 همچنین بهترینها نصیب بشه عزیزم

مرسی عزیزه دلم

قشنگ بود ولی ربطی به فروید نداشت.

دیگه حسین پناهی و کوروش کبیر از مد رفتن جدیدا شعرای دوزاری رو میبندن به ریش فروید و انيشتين و استیون هاوکینگ 😃

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
 اینکه شعر نیست روانکاو بودنش رو میدونم چون من درساشو تموم کردم گلم

آفرین فرزندم ازین ببعد هرچی تو اون اینترنت لامصب میخونی باور نکن 😁

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
دیگه حسین پناهی و کوروش کبیر از مد رفتن جدیدا شعرای دوزاری رو میبندن به ریش فروید و انيشتين و استیون ...

درخواست بده گلم واستون یه چند تا از ایشون کتاب بگم بخونین خیلی مفیده توصیه میکنم