2777
2789

میشه بگید منم سه ساله منتظرم ولی هنوز خیلییییی امید دارم🤍🥰🤲

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه هیچ حسی نداشتم هیییییچ حسی تو شوک بودم بعد ۴ روز تازه داشتم خوشحالی میکردم

چقدر منتظر بودی؟ واقعا خیلی منتظر اون حسم و خودمم نمیدونم عکس العملم چیه

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔
۶ تا بی بی چک گداشتم تاباورم بشه آزمایشم دادم هنوز بی بی چک هارو دارم پسرم ۱ سالشه😁😁😁😁

چقدر منتظر بودی؟خداروشکر🤍😍

چقدر منتظر بودی؟ واقعا خیلی منتظر اون حسم و خودمم نمیدونم عکس العملم چیه

۲ سال 

من فکر می‌کردم زمانی ک بفهمم باردارم دنیارو میدن بهم برعکس ریلکس بودم شوهرم داشت بال درمی‌آورد ۴ روز بعد تازه خوشحالی می‌کردم انگار رفته بودم تو شوک شایدم بخاطر این بود ک مطمئن نبودم باردارم یان بیبی مثبت شد تا ازمایش خون بدم ۴روز کشید بعد ازمایش خون تازه خوشحالی کردم