2777
2789

از فردا کارم رو تو مهدکودک و پیش دبستانی شروع میکنم حقوق پایه ۱/۲۰۰ هست که این خیلی کمه اما از هیچی بهتره باز

ولی آموزشگاهم گف بیا فرم پر کن مربی آموزشگاه که باهاش رانندگی یاد گرفتم گف یه نفر قراره بره جای اون نیرو برمیدارن... پارسال حقوقش ۳ ملیون بود امسال رو نمیدونم...

اگه اینکار جور شه... چجوری به مدیر مهدکودک بگم که نمیام؟.... چیکار کنم؟ البته ۱ و خورده ای باید بدم مهدکودک... بابت نگهداری دخترم

حخقیقتشو بگو بگو حقوقم خیلی کمه ی کار دیگ پیدا کردم شاید در توانش باشه بیشترش کنه نگهت داره

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
حخقیقتشو بگو بگو حقوقم خیلی کمه ی کار دیگ پیدا کردم شاید در توانش باشه بیشترش کنه نگهت داره

در توانش که هست چون یه بچه ۶ ساله با باباش اومد برا ثبت نام گفت ۶ ملیون... اونجا کلی بچه هست یعنی حقوق یکیش به ما نمیرسه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در توانش که هست چون یه بچه ۶ ساله با باباش اومد برا ثبت نام گفت ۶ ملیون... اونجا کلی بچه هست یعنی حق ...

بنظرم نمون 

من ۸ونیم تو مهد بودم تا ۳، ۲۵۰۰ بهم میداد 

بعد به اون یکی همکارم که نصف کار منم نکرد واسش چیزی مهم نبود ۳ میداد چون گفته بود اگ زیر س بدی نمیام 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
پارسال میرفتین؟ خودمم زیاد دوس ندارم برم اما پول لازمم

اره پارسال انقدرم کارمون سخت بود اون سازمانی که تحت نطرش بود سخت گیر بود اموزش الفبا و بعدش روخوانی از روی قران بود سال اولم بود مدیرمونم چون جلوی مادرا قپی زیاد اومده بود باید همه چی ب نحو احسن تموم میشد ببین یعنی من صدمو گذاشتم پارسال دریغ از اینکه بگه خوب چون به اون ۳ دادم حق توهم هست چرا فرق بذارم تازه حقمو خورد اول گفت ۳ میدم بعد زد عینا عینی زیرش که من نگفتم ۳

پارسال میرفتین؟ خودمم زیاد دوس ندارم برم اما پول لازمم

بهش بگو اول حقیقتو ببین مزه دهنش چیه 

اگه که میتونی برو همون اموزشگاهه سال اولته برای مربی پیش؟

اره پارسال انقدرم کارمون سخت بود اون سازمانی که تحت نطرش بود سخت گیر بود اموزش الفبا و بعدش روخوانی ...

اره بعضیا اینجوری میکنن منم سال ۹۷ دفترپیشخوان کار میکردم بقیه ۴۰۰ میگرفتن اما من سابقه داشتم ۶۰۰ میگرفتم و کارفرمام گفته بود به بقیه نگو.... بعد نزدیک عروسیمون بود گفتم من نمیام... نصف حقوقمو نداد

اره بعضیا اینجوری میکنن منم سال ۹۷ دفترپیشخوان کار میکردم بقیه ۴۰۰ میگرفتن اما من سابقه داشتم ۶۰۰ می ...

اخه ببین بهم گفت چایه حقوقتونو اون موسسه گفته ۲ ولی من بهشون گفتم برین خودتونو جمع کنین ۲ تومن حقوقه برای شما ۳ در نظر گرفتم 

که اگه قبول کنی ساعت ۷ بیای که خانم خدماتی تنها نباشه و مراقب بچه ها باشی کار خطرناک نکنن من ی مقدارم میذارم روش تا ی چیزی دستو بگیره 

میدونستم سال اولمه سختمه ۷صبح برم خسته میشم و شوهرمم نمیذاره 

نپرسیدم دقیق چقدر میشه اگ ۷صبح بیام گذشت چند روز بعدش گفتم خوب اگه بخوام بیام چقدر میشه حقوقم گفتین سه تومن ی چیزی هم میذارم روش 

گفت من نگفتم ۳😒😒😒گفتم اگ ۷بیای ۳ میدم 

اخه ببین بهم گفت چایه حقوقتونو اون موسسه گفته ۲ ولی من بهشون گفتم برین خودتونو جمع کنین ۲ تومن حقوقه ...

اونموقع از فرداش دیگه نباید میرفتی

کار زیاده... دفتری که قبلا میرفتم گفت بیا اما چون راهش دوره شوهرم نزاشت فروشگاه صندوق دار میخواد.... اما اینجور جاها شوهرم نمیزاره...

فقط مهد و آموزشگاه رو اونقدر گفتم تا گفت باشه...حقوق شوهرم به قدری هس که باهاش آدم بتونه یه زندگی معمولی بگذرونه اما ما اونقدر وام برداشتیم حقوق شوهرم نمیرسه تا پرداختشون کنیم

اونموقع از فرداش دیگه نباید میرفتی کار زیاده... دفتری که قبلا میرفتم گفت بیا اما چون راهش دوره شوهر ...

میدونی ی جوری خامم کرد دورم زد که راه پسو پیش نداشته باشم عوضی حلالش نمیکنم بچه هام ریزش داشتن و این ضرر کرد زیاد بعد ی روز گفت راضی نیستی که بچه هات دارن ریزش پیدا میکنن گفتم نمیدونم خودتون میدونین ⁸

اره شوهر منم همینه الان که ی مدته اومدم بیرون میگ بمون استراحت کن نرو سرکار 

ولی انقدر ماهم قسط داریگ که نمیرسیم به هیچی 

میدونی ی جوری خامم کرد دورم زد که راه پسو پیش نداشته باشم عوضی حلالش نمیکنم بچه هام ریزش داشتن و این ...

خب طرف راضی نباشه هرار تا بلا میاد سرش دیگه.. این کارفرمای منم حق همه رو خورده....بعد آخه تقصیر خودمونم هست باید همون اول همه چیو کامل بپرسیم...دقیق بپرسیم حقوق چند میدی فلان... خجالت میکشیم بعدها هم اینجوری میشه

خب طرف راضی نباشه هرار تا بلا میاد سرش دیگه.. این کارفرمای منم حق همه رو خورده....بعد آخه تقصیر خودم ...

اره دقیقا منم اینطوری ام شوهرم میگ حقته چرا خجالت میکشی...حالا که بیکار شدم بشدت افسرده غمیگن الانم پریودم حس مرگ دارم دلم میخواد همین الان بمیرم ولی چ کنم مهمون دارم که صبح باید پاشم صبحانه و نهار اماده کنم 

انشالله هرجا که بصلاحته درست بشه واست