2777
2789

سلام بچه ها

من و شوهرم رابطه خیلی خیلی خوبی داشتیم با هم،چندین سال با هم دوست بودیم و ۶ سال پیش بلاخره خانواده من راضی شدن که ما با هم ازدواج کنیم، خیلی سختی کشیدیم ولی همیشه می‌گفتیم ما همدیگه رو داریم و از پس همه مشکلات برمیایم،تا اینکه من ۴ماه پیش باردار شدم، وضعیت جسمی بدی دارم،دکتر بهم استراحت مطلق داده و حتی مجبور شدم کارم رو ترک کنم، چند روزیه که همسرم بلافاصله که از سر کار میرسه لباسشو عوض می‌کنه و هرشب به یه بهونه‌ای میره بیرون، نه میپرسه تو خونه‌ای حالت انقد بده چی میخوری؟ نه نگران میشه اصلا، هر شبم ساعت ۲،۳ میاد خونه، واقعا نمیدونم با این مساله چطور باید برخورد کنم که قطع بشه، لطفا کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11798701&slug

لطفا گزارش بدید بترکه دعاتون میکنم

سوسن پرور دات کام🥳🤍 یه فروردینی دارای تایپ شخصیتی ENFP هستم🥺😂🤍 احساسی ام و میانگرا به عقاید بقیه کاری ندارم ؛ تا به عقایدم کاری نداشته باشن😛🤍 یه انسان کاملا معمولی هستم و منم مثل بقیه دارای عیب و نقص هستم🫂💛 یه شکمو و فیلم باز هستم🤗🤭💚 معتقدم باید همیشه با بقیه فرق داشت و خاص بود🥸🍅🤍

باهاش صحبت کن 

بگو من تو شرایط جسمی و روحی خوبی نیستم انتظار دارم این روزا بیشتر هوامو داشته باشی و مراقب من و بچمون باشی

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
نمیدونمواقعا نمیدونمهر روز یه بهونه میاره

سلام عزیزم ببخشید بهتون درخواست دادم لطفا درخواست قبول میکنید سوال دارم در مورد اینک گفت بودید برا اون مشگل زنانه ی جا را میدونید درمان قطعی انجام میدن کجا درمان قطعی دارن میشه راهنمایی کنید ممنون