2777
2789
عنوان

زخم معده

507 بازدید | 5 پست

سلام دوستان یسوال داشتم شوهرم به خاطر زخم معده بعد چند روز بستری از بیمارستان و سرم تراپی( بدون غذا و آب)  امشب مرخص شد دکتر بهش گف تا سه روز هیچی جز سوپ نخوره ...گفت سوپی که برای بچه درست میکنی بهش بده... شما تجربه ای از غذاهایی که تو این دوران درست میکردین دارین به اشتراک بذارین (طرز تهیه غذا یا سوپی که براش ضرر نداشته باشه)

امیدوارم همسرتون ب زودی خوب بشه 

پدر همسرم زخم معده داشت ک خونریزز کرد ،دور از جون همسدتون مال ایشون یرطان بود متاسفانه ،البته داستانش طولانیه 

اما برا درمان زخم بستری شد دقیقا چند روز فقط سرم ،هیچ غذایی نه 

بعد ترخیص شد  سوپ میپختیم مبریختیم تو میکسر ک یکدست بشه 

فرنی 

شیر برنج 

شیر موز 

ابمبوه 

سیب یا گلابی میمختیم با اب و گلاب،بعد پخت عسل میزدیم میکس میکردیم عین فرنی میشد 

گوست گوسفندی کمپوت میکردیم عصارش میدادیم 

داخل سیرموز و شیر برنن و برنی بجای شکر عسل میریخیتیم موقعی ک میخاست بخوره ،خرما یا شیره ،پودر اجیل ،کرا بادام زنینی و شیرخشک میریختیم 

اینارو دکتر لیست داده بود 

بلد تخم مرغ ابپز رو با شیر میکس نبکردیم 

پوره سیبزمینی نرم در حد فرنی 

کلا غذاهایز باید میخورد ک نیاز ب جویدن نداشته باشه و هضمش سخت نباشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن از طریق طب سنتی مجرب اقدام کنی برای درمانش 

من زخم معده داشتم طوری که شب باید مامانم ماساژ میداد شکمم تا خوابم ببره 

ولی خداروشکر الان ۹۸ درصد خوب شدم 

با وجود همه نارعایتی هام 

اصل طبیعی بخر اصل ها اصل 

صبح قبل اینکه هیچی بخوره 

ی قاشق بخوره ( کم کم بیشترش کن تا بشه ی قاشق)

حداقل نیم ساعت تو معدش باشه بعد صبحانه بخوره