2777
2789
عنوان

همه چیز درباره فرهنگیان 🤍🌱🌸

4652 بازدید | 47 پست

سلااام😍😍

اینجا هر تجربه ای نکته ای راجب قبولی در فرهنگیان داریم رو میگیم.پس از معلمای عزیز نی نی سایت درخواست کمک میکنم🥲💓

∆ اول اینکه امسال حداقل تراز لازم ۶۵۰۰ هست اما خب طبیعتاً هر چی بالاتر باشه بهتره مخصوصا بالای ۷۵۰۰.ولی کلن بومی گزینی هست و بستگی ب ظرفیت استان و تعداد علاقه مندان ب این رشته داره...

∆ دوم اینکه بعد اگر ترازتون اوکی بود و دعوت شدید وارد مرحله مصاحبه می‌شید ک ما امشب اگر دوستان و معلما بهمون ملحق شن دربارش بیشتر میفهمیم که بخش خیلیییی مهمیه چ بسا با تراز بالا بدلیل بد بودن در مصاحبه رد میشید و با تراز متوسط اما مصاحبه قوی قبول میشید...

∆ امسال هم حکم دانشجو معلما تقربیااا ۸ تومنه ک شامل کسریات زیادی میشه از جمله خوابگاه و بیمه و غیره

⛔⛔اگر کسی امسال در انتخاب رشته اش علاقه مند ب دبیری هست اعلام حضور کنه و ترازشو بگه و چه رشته ای هست

در هر شرایطی اعتماد به نفس خودتون را حفظ کرده، تا آخر مصاحبه خودتون را نبازین و فرصتی که برای مصاحبه به شما داده شده را مغتنم بدونید و به خوبی ازش استفاده کنین.

هنگام برخورد با تیم مصاحبه کننده با اعتماد به نفس کامل احوال پرسی کرده، لبخند داشته و از برقراری ارتباط چشمی غافل نشین.

سعی کنین لباس مناسب و آراسته به تن داشته و لوازم اضافی با خودتون نبرین.

زمان جواب دادن به سوالا عجله نکرده و در کمال آرامش و اعتماد به نفس به سوالات جواب بدین. سعی کنین جواب سوالاتون کوتاه، مختصر و مفید باشه و از جواب های طولانی و اغراق آمیز بپرهیزین.

سر جلسه مصاحبه حتما صداقت داشته باشین اما سعی کنین از ضعف هاتون صحبت نکرده و عدم توانایی خودتون در موضوعی را توجیه نکنین.

از اهمیت دقایق اولیه مصاحبه در نتیجه قبولی تون غافل نشین. از قبل خودتون را برای دقایق اولیه آماده کنین. چون تیم مصاحبه با توجه به دقایق اولیه مصاحبه شما را ارزیابی می کنن.

همه سوابق و فعالیت هاتون مثل لوح تقدیرها، مقام ورزشی، مقام مسابقات قرآنی، مدارک عضویت و فعالیت بسیج و… را همراه خودتون داشته باشین. چون ممکنه در بخش هایی مثل سوالات دینی و سیاسی ارائه دادن این مدارک به نفع تون باشه.

نکته خیلی مهم دیگه اینه که مصاحبه هیچ ربطی به رتبه شما نداره، ممکنه کسی با رتبه خیلی خوب رد بشه و کسی با رتبه بدتر قبول شود و یا برعکس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال رفتم مصاحبه قبول نشدم.اونم به خاطر رتبم بود

امسال هم ترازم۸۳۰۰شد خدا کنه فرهنگیان قبول بشم.انسانی

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

من پارسال رفتم مصاحبه قبول نشدم.اونم به خاطر رتبم بود امسال هم ترازم۸۳۰۰شد خدا کنه فرهنگیان قبول بش ...

انشالله امسال ترازت بهتره البته کلن برا انسانی سختره.پارسال ترازت چن بود؟

انتخاب واحد اختیاری نیست.

هرچی دانشگاه گفت اونارو انتخاب می‌کنید

دانشگاه مختلط نیست و حقوق دانشجویی دارید حدود ۳ تا حدود ۵تومن بسته به اینکه ترددی باشید یا خوابگاهی.