2777
2789
عنوان

شهر غریب

421 بازدید | 17 پست

من تو شهر غریبم بخاطر شغل همسرم هر کاری کردم که برگردیم شهر خودمون بخاطر وابستگی به خونوادم ،بحث کردم خواهش کردم اما گفت موقعیت شغلی اینجا بهتره و برمیگردم...امروز دو هفته هست اومدم شهر خودمون اما همون خونوادم که براشون با شوهرم بحث میکردم فقط دو ساعت خونه مامانم اومدن دیدنم اونم چون مامانم دعوتشون کرد وگرنه نمیومدن....یکبار نگفتم بیا خونمون...من بعد از دوماه اومدم شهرمون اما اونا اینقدر بی تفاوت بودن

حتی خودم دعوتشون کردم بیرون چون دلم میخواست ببینمشون اما گفتن بچمون کلاس داره نمیایم!!اونوقت وقتی دورم همش میگن حیف نیستی و دوری.....

..به دل ساده خودم خندیدم که چقدر من احمقم دلم برا کی تنگ میشه و برای کی بحث میکنم

حس میکنم خیلی تنهام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جالبه همونا هستی تونه خودت زنگ میزنن کجایی چرا پس نمیای دلمون تنگ شد😐

البته من خانواده های درجه ۳ اینجوری هستن

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
اینکه برادرم بعد از دوماه بیاد ببینمش توقع زیادی هست؟

وای نه اصلا .

برادره خواهر جونش براش میره

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
اینکه برادرم بعد از دوماه بیاد ببینمش توقع زیادی هست؟

شرمنده ولی اونام کلی شهریه ب کلاسای تابستونی بچه ها دادن باید بالا سر بچه هاشون باشن

بعد نیاز نیست تو بهشون بگی بیان،خودشون بخان میان دیدنت ۲۴ ساعته ک نمیتونن کنارت باشه طرف زن شوهر بچه داره باید بهشون برسه

عزیزم منم شهر غریبم هیچکس رو ندارم از اول ازدواجم غریب شدم اصلا هم دوست ندارم نزدیک خانواده هامون باشیم خیلی دلتنک میشم حسرت دورهمی میخورم.اما چاره ای نیست.تحمل میکنم ببین اگه باشوهرت خوشی اگه دوستت داره دوسش داری بچسب به زندگیت اونا هم همه برای خودشون زندگی دارن.توام فقط بخاطر تفریحات باهاشون باش اولویت رو زندگیت بذار و همسرت