2777
2789
عنوان

سفیدی قوزک پا

268 بازدید | 8 پست

بچه ها یع ماه دیگه عروسی داریم بنظرتون کرم معجزه همون ک واسع صورت استفادع میکنن استفاده کنم چون قوزک پام خیلی سیاه شده میخام واسع عروسی اماده باشم نمیشه کفش باز بپوشم

من اینجا خوندم ک قطره اسید سالسیک  ک واسه میخچه میزنن سفید میکنه ،

زدم یکی از پاهام قوزک سفید سفید شد پای دوم اولش پوست اندازی کرد ریخت بعد  انگار تیره تر شد..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

کرم معجزه برای صورت تجربشو داشتی؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ی مدت استفادع کردم

خوب بود عزیزم؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
من الانم استفادع میکنم مثلا هفتع ای ی بار..... اولش هر روز استفاده میکردم بعد ی روز درمیان الانم هف ...

ببخشید گلم سوال میپرسم 

پوستت واقعا صاف و شفاف شده؟ مثلا تو چشم باشه

ببخشید گلم سوال میپرسم  پوستت واقعا صاف و شفاف شده؟ مثلا تو چشم باشه

ن عزیزم راحت باش... اره سفید میکنه من همه متوجه شدن... ولی هر روز نمیزنم الان هفته ای بار