2777
2789

من خودم سرگیجه و توش قلب شدید دارم همیشه 

و خیلی کم هم پیش میاد که سر میشم سرم سنگین میشه و حال ندارم که بدنم رو تکون بدم ..!

دکتر بهم فولیک اسید ۱ و سان استول داد 

ک چون تاثیری به حالم نداشت نخوردم 

الان بدتر شدم مخصوصا که پریودم هستم.🥲

شما چ دارویی مصرف میکنین؟؟؟ تو دوران پریودی قرص اهن میخورید؟؟

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

تپش قلب😐🤦🏻‍♀️

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دوران پریودی قرص آهن مصرف نمیکنن 

من خودم فولیک اسید میخورم 

و اینکه کسایی که تالسمی یا مینور هستند آهنشون بالاست و نباید قرص آهن مصرف کنند 

فولیک اسید رو هر شب بخور بهتر میشی

مدرک تحصیلی نشون میده که تو تحصیل کرده ای، اما ابدا ثابت نمیکنه که تو یه ادم فهمیده ای! 
منم  سه شیره بخور در کنار فولیک اسید شیره خرما انگور توت

مامانم زور میکنه ک بخورم اینارو ولی نمیخورم🤦🏻‍♀️😂

انقدر هم حالم بده امروز از سرگیجه افتادم

تو دوران پریودی قرص آهن مصرف نمیکنن  من خودم فولیک اسید میخورم  و اینکه کسایی که تالسمی ...

درسته من با لینحال که گفتم به دکتر ،طبق ازمایشم گفتن که ذخیره اهنم زباد نیس نرماله و تو دپران پریودی میتونم استفاده کنم نمیدونم حالا چیکار کنم ..

مولتی ویتامین دیگه نمیخورید؟

کم خونی مینور با کم خونی که ناشی از کمبود آهنه فرق داره.

میدونم عزیزم ، ولی چند تا دکتر رفتم همشون همینو گفتن🤦🏻‍♀️

یچیزی شبیه اینکع ذخیره اهنم نرماله ولی تو پریودی بخورم بهتره چون همیشه خونریزی خیلی شدیدی دارم..

نمیدونم بهرحال که نمیخورم ، شما فولیک اسید میخورید فقط؟

میدونم عزیزم ، ولی چند تا دکتر رفتم همشون همینو گفتن🤦🏻‍♀️ یچیزی شبیه اینکع ذخیره اهنم نرماله ولی ...

من فروفورت دئونال میخورم اونم به خاطر اینکه تو بارداری و شیردهی کمخونی شدید گرفتم

کمخونی مینور هم یه تالاسمی مادرزادی خفیفه که به داروی خاصی احتیاج نداره.فقط برای ازدواج دو تا مینور نباید با هم ازدواج کنن.همین

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

میدونم عزیزم ، ولی چند تا دکتر رفتم همشون همینو گفتن🤦🏻‍♀️ یچیزی شبیه اینکع ذخیره اهنم نرماله ولی ...

اگه کم خونی داری ولی آهنت نرمال بوده آمپول نوربیون یا مخلوط ب کمپلکس ب۱۲ بزن ماهی یه دونه قبل پریودت،زرده تخم مرغ،شیر، و مواد غذایی که ب دارند زیاد بخور  

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸