2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زده از خونه بیرونم کرده روی پدرم چاقو کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 5426 بازدید | 189 پست

حداقل به حرمت پدرت دوروز بمون خونه ی بابات تااینم ادب بشه الان برگردی پیشش دفعه ی دیگه روخودتو بچتم چاقو میکشه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو‌بیفت ب پاش بگو غلط کردم عشقم تکرار نمیکنم

مرد خوب لابد رو‌زنش غیرت داشته باشه اینام از غیرتشه

دا داشتم حرف درست میگه

پدرتم چیزیش نیس حالا به چاقوعه دیگه

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          
شوهرمنم با پدرم دعوا کرد توی دعوا بهش تهمت زد ولی من جون بچه داشتم خودم برگشتم خونه ی شوهرم

خب چرا رفتی اصلا؟

اگر قراره برگردید اونم با پای خودتون چرا آبروی خودتون و زندگیتون رو میبرید؟

اینجوری همیشه دل خانواده ات از همسرت چرکینه و یه سری تفکرات چرت و پرت پشت سرتونه

🌸🌸

نه به خاطر جهیزیه نیست نمیدونم چجوری با نبودش کنار بیام من جوری عاشقش بودم و هستم شب ها وقتی میخابید ...

حداقل سفت بگیرباراخرش باشه این کار رو که میتونی بکنی دیگه .بذاربرادروپدرت گوشمالی بدنش حداقللللل

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

نه به خاطر جهیزیه نیست نمیدونم چجوری با نبودش کنار بیام من جوری عاشقش بودم و هستم شب ها وقتی میخابید ...

اینستا داری؟ 

پیج روانشناسی فالو دارم  خیلی خوبه بهتره ببینی پست هاشو 

خیلی خوبن 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬
برو‌بیفت ب پاش بگو غلط کردم عشقم تکرار نمیکنم مرد خوب لابد رو‌زنش غیرت داشته باشه اینام از غیرتشه ...

شوهر ایشون چاقو کشیده رو همه

بعد ایشون بره به پاش بیوفته؟؟؟

بعد فک میکنید بابا و داداشش ساکت میشینن؟؟

قطع رابطه میکنن بعدش و هزار شر دیگ

شوهر این خانومم خیالش راحت میشه ک دیگ حامی نداره زنش

ایشونم ک انقدر دلباخته ست هر بلایی سرش بیاد میمونه تو زندگی کسیم نیست نجاتش بده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥