2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زده از خونه بیرونم کرده روی پدرم چاقو کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 5426 بازدید | 189 پست

دیگه این خط قرمزا رو رد کرده نگو که بخاطر جهیزیت میخوای برگردی😒

داری خودتو گول میزنی این بازم رفتاراشو تکرار میکنه و شایدم بدتر بشه 

معلومه قلبت میخواد ببخشیش ولی اینجا توصیم بت اینه با عقل برو جلو

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اخلاقش چطوره ؟از کارهایی که کرده پشیمون نیست ؟برای اشتباهاتش از خانواده شما عذرخواهی کرده؟

چه مسئله ای بوده که بخاطرش به روی پدر شما چاقو کشیده و شمارو کتک زده؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

کاش اینجوری نمیکرد کاش همه پل های پشت سرش خراب نمیکرد کاش معجزه میشدکاش پشیمون میشدکاش همه چیزدرست م ...

شوهرمنم با پدرم دعوا کرد توی دعوا بهش تهمت زد ولی من جون بچه داشتم خودم برگشتم خونه ی شوهرم

❌️❌️❌️❌️❌️❌️اینکه با اینهمه اتفاق میگید هنوزم دوستش دارید

یعنی یه نقص و یه حفره توی شخصیت و روح شما هستش

که با اینهمه اتفاق باز حس میکنید مهم نیست و دوست دارید برگردید سر همون زندگی که طرف چاقو میکشه برا این و اون....

لطفا لطفا لطفا تراپیست برو

پیش یه روانشناس درست حسابی

مشاوره انلاین بگیر اصلا اما از یه روانشناس خیلیییی درست حسابی

فرزانه فردین فر خوبه سرچ بزن میاره 

لطفااااا صحبت کن

بخدا بعدش میفهمی چقدررر حفره درونت بوده از بچگی

که سر همونه توی اتیش گیر کردی

❌️❌️❌️❌️ به بچه تو راهت فکر کن که مسئولیت صفر تا صدش پای خودته

هر چی بکاری همونو درو میکنی

اخر عاقبت خودت میشه بچت اگر نفهمی مشکل کجاست و درمانش نکنی و نتونی یاد بدی ک چجور زندگی کن

به خاطر اون لاقل یه تکونی بده به این زندگی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دیگه این خط قرمزا رو رد کرده نگو که بخاطر جهیزیت میخوای برگردی😒 داری خودتو گول میزنی ابن بازم رفتا ...

نه به خاطر جهیزیه نیست نمیدونم چجوری با نبودش کنار بیام من جوری عاشقش بودم و هستم شب ها وقتی میخابید ساعت ها نگاهش میکردم هزار بار بوسش میکردم 

هم عاشقشم هم باردارم  دیوانه وار عاشقشم

چجوری تا اینجا کشش دادی پس؟

هر چیزی بوده باید بین خودتون حل میکردین

اگر اخلاق خاصی داره شوهرت باید باهاش کنار میومدی

چه وضعیتیه الان!

🌸🌸