2777
2789
همونه که جای نیشه و خیلیم جاش بزرگ میشه؟ دوستم پارسال زده بود بهش پماد میزد رفته رفته کمتر شد

میدونی چه پمادی ؟ میشه ازش بپرسی 

مال من اصن چرکی نیست سفته سر بسته 

جاش موند برای اون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی چه پمادی ؟ میشه ازش بپرسی  مال من اصن چرکی نیست سفته سر بسته  جاش موند برای اون؟

والا باهاش در ارتباط نیستم دیگه ولی پمادش زرد رنگ بود میگفت اینجوری کم کم باعث تخلیه شدنش میشه مال اونم خیلی سفت و بزرگ بود و از وقتی که شروع به پماد زدن کرد هی کوچیکتر شد ولی تا جایی که یادمه جاش مونده بود یعنی درواقع همون بود ولی نصف حجم اولیه ش

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

میدونی چه پمادی ؟ میشه ازش بپرسی  مال من اصن چرکی نیست سفته سر بسته  جاش موند برای اون؟

نمیشه زردچوبه بهش بزنی؟ من یسری انگشتم زخم شد بعد عفونت کرد روش زردچوبه زدم و با چسب بستمش وقتی بازش کردم کامل زهرش تخلیه شده بود، اگه دیده باشی هندیا هم خیلی واسه چنین زخمایی از زردچوبه استفاده میکنن

البته قبلش از دکتر بپرس چون این طب سنتی محسوب میشه و شاید برای سالک جواب نده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

سینا امفولیش نبوده؟ میشه سرچش کنی ببینی ؟

جعبش که سفید رنگ بود ولی اسمشو نمیدونم فقط وقتی میزد رو سطح دستش رنگش زرد بود ولی اینجور که مشخصه پماد پرطرفداریه واسه این مورد ، اگه تجویز پزشک بوده همینو استفاده کنید انشالله برطرف میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤