یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اگه چیز خطرناکی بود دکترت حتما میگفت یا تکرار میکرد سونوگرافی رو،سونو زیادشم برا بچه خوب نیست،به نظرم از دکترت سوال کنه
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
چرا خطرناکه. دکترم نوشته آزمایش و اکوی قلب. راستش امشب دیدم سونوی قبلیم نوشته بند ناف سالم. باید ...
آهان متوجه نشده بودم یعنی سونو جدیدت مشکل داره ولی قبلی نداشته؟اگر اینجوری بوده حتما دو تاشو به دکترت نشون بده احتمال داره سونو رو تکرار کنه
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
آره اولی نوشته بندناف سالم دومی نوشته تک شریانی. آره حتما نشون میدم
ایشاالله خیره به دلت بد راه نده به نظرم اولی درسته،به امید خدا فندوقتو صحیح و سالم بغل بگیری عزیزم🫂🌺