2777
2789

راستش سونوان تی که رفتم نوشته بندناف سالم که سه تا رگ داره.

بعد آنومالی رفتم جای دیگه نوشته بند ناف تک شریانی(دوتا رگ داره به جای سه تا)

الان یکیش اشتباهه 

به نظرتون سونوگرافی قبول میکنه برم فقط به بند نافش نگاه کنه یا نمیشه دیگه؟؟

هجده هفتمه الان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دکتر لازم بدونه تکرار میکنه و تاکید میکنه این مورد رو با دقت بیشتر چک کنن

راستش امشب یهویی دیدم که سونوی قبلیم سالمه این یکی نه.

باید رفتنی به دکترم نشون بدم سونوی قبلمو.چون امکان نپاره سه تارگ تبدیل به دوتا رگ بشه

عزیزم اگه چیز خطرناکی بود دکترت حتما میگفت یا تکرار میکرد سونوگرافی رو،سونو زیادشم برا بچه خوب نیست،به نظرم از دکترت سوال کنه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عزیزم اگه چیز خطرناکی بود دکترت حتما میگفت یا تکرار میکرد سونوگرافی رو،سونو زیادشم برا بچه خوب نیست، ...

چرا خطرناکه.

دکترم نوشته آزمایش و اکوی قلب.

راستش امشب دیدم سونوی قبلیم نوشته بند ناف سالم.

باید به دکترم نشونش بدم.

راستش امشب یهویی دیدم که سونوی قبلیم سالمه این یکی نه. باید رفتنی به دکترم نشون بدم سونوی قبلمو.چون ...

نمیشه که یهو دو تا رگ گم بشه 😐😁

اگر بقیه شریط بچه خوب بوده زیاد نترس ولی پیگیر بلش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چرا خطرناکه. دکترم نوشته آزمایش و اکوی قلب. راستش امشب دیدم سونوی قبلیم نوشته بند ناف سالم. باید ...

آهان متوجه نشده بودم یعنی سونو جدیدت مشکل داره ولی قبلی نداشته؟اگر اینجوری بوده حتما دو تاشو به دکترت نشون بده احتمال داره  سونو رو تکرار کنه 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
نمیشه که یهو دو تا رگ گم بشه 😐😁 اگر بقیه شریط بچه خوب بوده زیاد نترس ولی پیگیر بلش

کاش سونوی اولی درست باشه و‌دومی اشتباه😔

بعد از هفت سال باردار شدم اونم اینجوری.

اگه تک شریان باشه امکان داره جنین تو هفته های بعد رشد نکنه یا دچار ایست قلبی بشه یا مشکل کروموزومی داشته باشه و ...😔

آهان متوجه نشده بودم یعنی سونو جدیدت مشکل داره ولی قبلی نداشته؟اگر اینجوری بوده حتما دو تاشو به دکتر ...

آره اولی نوشته بندناف سالم دومی نوشته تک شریانی.

آره حتما نشون میدم

کاش سونوی اولی درست باشه و‌دومی اشتباه😔 بعد از هفت سال باردار شدم اونم اینجوری. اگه تک شریان باشه ...

خدا نکنه عزیزم مثبت فکر کن توکلت به خدا باشه 😘

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
آره اولی نوشته بندناف سالم دومی نوشته تک شریانی. آره حتما نشون میدم

ایشاالله خیره به دلت بد راه نده به نظرم اولی درسته،به امید خدا فندوقتو صحیح‌ و سالم بغل بگیری عزیزم🫂🌺