oooooooooobobo مدیر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 540 عنوان سهمیه ۵ درصدی ایثارگران بزنم یا نه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 26 پست امسال برای ثبت نام دهم که درمورد سهمیه سوال میکنن موندم ایثارگران رو بزنم یا اصلا کلا همون منطقه یکتاثیر ۵ درصدی چقدره؟احساس میکنم اگه سهمیه یه تاثیری داشته باشه مثل اینه که همش به خاطر اون تونستم قبول شم یا چی با اینکه ۵ درصد زیادم نیست "هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن" 1402/05/23 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oooooooooobobo مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 540 من جای تو بودم نمی زدم حالا خودت با خودت یه حساب کتاب کن دلیلشو میشه بگینمنم ترجیح میرم نزنم "هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن"
is_loading عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 2730 والا همکلاسیم ۳۴ هزار شد با ۵ درصد سهمیه ایثارگران شد ۱۵هزار ۵ درصد تاثیری ندارهظاهر رتبرو خوشگل میکنه ولی موقع قبولی میبینی انقد بود و نیودش مهم نبودهمن داشتم،انقدم تعداد ۵ درصدیا زیاده۲۵ درصدا خیلی خوبه
oooooooooobobo مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 540 ۵ درصد تاثیری نداره ظاهر رتبرو خوشگل میکنه ولی موقع قبولی میبینی انقد بود و نیودش مهم نبوده من داش ... پس زدن یا نزدنش فرق خاصی نداره؟ "هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن"
amاقاقا عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 5682 ۵ درصد تاثیری نداره ظاهر رتبرو خوشگل میکنه ولی موقع قبولی میبینی انقد بود و نیودش مهم نبوده من داش ... اینجا که خوب بود رتبه از نصف هم کمتر شد
ماهی_پرنده عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 7390 دلیلشو میشه بگین منم ترجیح میرم نزنم همون دلیل خودتببین من خودم پدربزرگم چون ۱۰ ماه جبهه رفته بود واسه مدرسه شاهد امتیاز داشتم اما کلا اون مدرسه رو ثبت نام نکردم به همون دلیل
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25489 امضاتو دوس داشتم یه روشنایی تو زنگیم حس کردم امشب❤ عزیزم 😍😘 «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
is_loading عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 2730 پس زدن یا نزدنش فرق خاصی نداره؟ فرق که داره ولی واقعاااا کمهمن بودم میزدماگه کسی بگه بهم اخلاقی نیس قبول دارم ولی قانونه دیگه ازش استفاده میکنم
nilo_ofar عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 4109 همون دلیل خودت ببین من خودم پدربزرگم چون ۱۰ ماه جبهه رفته بود واسه مدرسه شاهد امتیاز داشتم اما ک ... کاری به اصل حرفت ندارما چون خودم قبولش دارم اما اصلا مدرسه شاهد پدر بزرگ شهید قبول نمیکنه چه برسه به ده ماه جبهه رفته😑باید نسبت درجه یک باشه
oooooooooobobo مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 540 همون دلیل خودت ببین من خودم پدربزرگم چون ۱۰ ماه جبهه رفته بود واسه مدرسه شاهد امتیاز داشتم اما ک ... درستهاحساس میکنم بعدش کلا عذاب وجدانش باهام میمونه نزنم خیال خودم راحت تره "هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن"
ماهی_پرنده عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 7390 کاری به اصل حرفت ندارما چون خودم قبولش دارم اما اصلا مدرسه شاهد پدر بزرگ شهید قبول نمیکنه چه ... چرا قبول می کنه این چیزی که میگم برا سال تحصیلی ۹۸ هس شاید الان فرق کرده