2777
2789
عنوان

پیش دبستانی آره یا نه

134 بازدید | 7 پست

پسرم امسال باید بره پیش دبستانی. یه سری میگن نفرست بذار بچگی کنه بهش فشار میاد و اینا ‌‌یعنی این کسی هم که این حرفو میگه خودش معلمه ۲۸ سال سابقه داره ‌‌.میگه چیز خاصی یاد نمیدن و اینا ‌‌بعد که میخواد بره مدرسه میگه نمی‌رم پیش دبستانی خوبه بازیه. ‌‌   از طرفی میترسم نفرستم از هم سن و سالاش عقب بمونه ‌‌. البته همه چی بلده و هوشش خوبه خودم تو خونه کار میکنم باهاش خیلی چیزا رو . اما جایی نمیره همش تو خونه ست ‌‌. موندم چیکار کنم بفرستمش یا نه ‌‌یه دختر کوچولو هم دارم ۴ سالشه تو خونه همش با همن   ‌   

دنیام بچه هام 🥰  

حتما بفرست

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا خودت میدونیی....

خواهر منم قبلیا رو نفرستاد

اینم نمیفرسته

توی خونه حفظ چند تا سوره رو باهاش کار کرده

تصویر خوانی داستان گویی نقاشی  حفظ شعر  و چند تا شعر مذهبی رو کار کرده

از کتاب های مخصوص پیش دبستانی هم خودش کار میکنه تو خونه....

بچه هاش هیچ مشکلی برای کلاس اول نداشتن!

من میفرستم البته جای درستش 

ی مهد و پیش دبستانی هس هیچی ب بچه یاد نمیدن و فقط وقت تلف میکنن ی جا هس نه هم ب بازی هم ب مهارت اموزی هم ب مفهوم ها و‌... بها میدن.. 

جدا از اینا تو اجتماع و کنار همسن و سالاش قرار بگیره و کم کم از همون سن کم مستقل بودن رو یاد بگیره

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++

من بودم پیش دبستانی میفرستادم. چون یک سری قوانین رو یاد میگیرن. تووی خیلی چیزا استقلال پیدا می کنن. سر کلاس نشستن به مدت طولانی رو یاد میگیرن و نحوه تعامل با هم سن و سال هاشون رو هم میفهمن. ضمن اینکه پیش دبستانی اگر خوب باشه بچه ها دوست دارن چون همه چیز با بازی و شادیه. 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊