2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسیییی چطور زایمان کردی و اینقدر شکمت صافه 

راز موفقیتت بگوووو

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

بله یه بار زایمان کردم

اون ترکای خاطره انگیز رو دیدم متوجه شدم❤❤

فقط چه جوری شکمت تخته من لاغرم اما شکمم تخت نشد دوبار زایمان کردم،ورزشم کردم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اسیییی چطور زایمان کردی و اینقدر شکمت صافه  راز موفقیتت بگوووو

خخخ منم پرسیدم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

اسی منم میخوام بزنم

درد داره🥺؟؟؟

مراقبت هاش چیان 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

اون ترکای خاطره انگیز رو دیدم متوجه شدم❤❤ فقط چه جوری شکمت تخته من لاغرم اما شکمم تخت نشد دوبار زای ...

من قبل بارداری خیلی خیلی ورزش میکردم . شکمم سی کس پک بود 🥺

اسی منم میخوام بزنم درد داره🥺؟؟؟ مراقبت هاش چیان 

دکتر بهم گفت برات بی حسی میزنم ولی نزد آره درد داشت. تو اگه رفتی حتما بگو بی حسی بزنه برات. کپسول چرک خشک کن هر ۶ ساعت. اسپری الکل که ضدعفونی کتم

من قبل بارداری خیلی خیلی ورزش میکردم . شکمم سی کس پک بود 🥺

واو عزیزم،پس حقته🥰خیلی عالیه الان تخته برای منکه شده ارزو،شاید یه روزی ورزش حرفه ای انجام بدم تخت شه🤭