2777
2789

خب خسته میشم بچه کوچیک دارم ظهر نمیذاره بخوابم صبح هم هنوز هفت نشده بیدارم خسته میشم زود خوابم میبره شوهرم‌ ناراحت میشه راه حل بدین کی مثل منه همسر شما هم شاکی میشه

ظهر ها نمی تونی یه ذره بخوابی؟ یا صبح کمی دیرتر بیدار بشی؟ 

من همسرم یه مدت اینجوری بود شبا خوابش می برد. می خواستم دق کنم... دلم براش تنگ می شد. اصلا حس خوبی نبود. ولی اونم بنده ی خدا خسته بود. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب عادیه دیگه بایه بچه کوچیک خسته میشی صبح حهم زودبیدارمیشی چراشاکی آخه

دوست داره بشینیم فیلم ببینیم کلو مردها زن همیشه سرحال میخوان فکر میکنه من رباط هستم نباید خسته شم

دوست داره بشینیم فیلم ببینیم کلو مردها زن همیشه سرحال میخوان فکر میکنه من رباط هستم نباید خسته شم

تقصیرتونیس منم هرروزی کارزیادمیکنم صبح زود بیدارمیشم زود میخوابن دست خودم نیس تابچت عاقلتر نشه اوضاع همینه روزگار بلنده شبها کوتاه اینم درنظر داشته باش

ظهر ها نمی تونی یه ذره بخوابی؟ یا صبح کمی دیرتر بیدار بشی؟  من همسرم یه مدت اینجوری بود شبا خو ...

کلا من کم خوابم ظهر سخت خ ابم میبره دخترم بیدار میمونه اصلا نمیخوابه منم میترسم نمیخوابم صبح هم خیلی زحمت بکشم تا هشت بخوابم زود بیدار میشم چند روز پیش به شوخی به مامانش میگفت مامان این زن دیگه زن بشو نیست به فکر باش یه زن دیگه برام بگیر البته شوخی میکرد

تقصیرتونیس منم هرروزی کارزیادمیکنم صبح زود بیدارمیشم زود میخوابن دست خودم نیس تابچت عاقلتر نشه اوضاع ...

من سه تا بچه دارم باشگاه هم میرم کلا مسیولیت بچه ها با منه واقعا انرژی میگیرن دیگه منم داره سنم بالا میره واقعا انرژیم نصف قدیم شده کلا مشکل ما خانومها همینه بچه ها توان و انرژیمون رو میگیرن به همسر بیچاره میرسه دیگه جون نداریم متاسفانه

کلا من کم خوابم ظهر سخت خ ابم میبره دخترم بیدار میمونه اصلا نمیخوابه منم میترسم نمیخوابم صبح هم خیلی ...

عزیزم... شما یه شب به زور خودت رو بیدار نگه داری حتما فردا صبحش بیشتر می خوابی.. نخوابی هم ظهرش چشمات سنگین می شه. 

ممکنه یکی دو روز اینجوری نشه ولی دیگه روز سوم اینطور می شه. طبیعت بدنه. از یه جا کم بیاره از جای دیگه جبران می کنه. 

اگر همسرت زمان دیگه داره که کنارت باشه (مثلا صبح دیرتر بره سر کار) در این مورد هم می تونید با هم صحبت کنید. ولی اگر نمی تونه و باید صبح بره دیگه شما به خودت فشار بیار شاید بتونی شبا خوابت رو دیر کنی و صبح بیدار بشی. چون این دوری بینتون سخت می شه برای هر دوتون. 

عزیزم... شما یه شب به زور خودت رو بیدار نگه داری حتما فردا صبحش بیشتر می خوابی.. نخوابی هم ظهرش چشما ...

واقعا فاصله میندازه قبلا همسرم نمی اومد خوابم نمیبرد ولی جدیدا قبل از او خوابم میبره گاهی بیدار میشم می بینم بیدار نشسته تنها خوابش نبرده