2777
2789
عنوان

تیرگی زیر چشم بعد از جراحی بینی

4308 بازدید | 27 پست

دوماه پیش جراحی بینی کردم دور چشمم کبود شده بود زیاد مخصوصا زیر چشمم بعد از یه ماه قرمزیا و حالت بنفش رنگ کبودیا رفع شد ولی الان رد  جای کیبودیا زیر چشمم تیرست هنوز و از بین نرفته کسی اگه تجربه ای داره به منم بگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم اصن تیرگی نداشت 

البته زیر چشام خودشون تیره بود 

الان هم همونه 

.  بینی ت خیلی تغییر نه؟  چون من راضی نیستم همونه انگار 

مدلش چی بود، من نیمه فانتزی ولی طبیعی عه انگار

من عمل کردم اصن تیرگی نداشت  البته زیر چشام خودشون تیره بود  الان هم همونه  .  ...

من خاک برسر کاملا پشیمونم دکتر مثلا طبیعی کار بود هر منو میبینه اصلا نمیفهمه که جراحی کردم دکترم فقط انگار دماغمو باز کرد  و بست ۴۰میلیونم دادم برای هیچ😥

مثلا طبیعی جراحی کرد کلی ایراد داره

من خاک برسر کاملا پشیمونم دکتر مثلا طبیعی کار بود هر منو میبینه اصلا نمیفهمه که جراحی کردم دکترم فقط ...

وای خدا 

چه بد، من همونه 

ولی من ۲۸ دادم، تیرگی نداشت، تنفسم هم مشکل نداره 

به سوراخ هاش دست نزده ها؟ از کجا ها بخیه داشت

وای خدا  چه بد، من همونه  ولی من ۲۸ دادم، تیرگی نداشت، تنفسم هم مشکل نداره  به سور ...

دماغمنو از زیر باز کرد یکم قوز داشتم برداشت فک کنم چون استخوان دماغمو شکوند اینقد زیر چشم تیره شد