2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم مبارکه من تایپیک قبلتو دیدم راجب ضخامت عزیزم منم ۱۲ دوره امروز سونو دادم ۴ بود شما چیکار کردی گلم میشه بگی؟خیلی نگرانم فولیکول ۲۰ دارم نمیدونم ضخامتو چیکار‌کنم 

سلام عزیزم مبارکه من تایپیک قبلتو دیدم راجب ضخامت عزیزم منم ۱۲ دوره امروز سونو دادم ۴ بود شما چیکار ...

سلام

برای ضخامت معمولا استراذیول والرت تجویز میکنن 

دست های خدا پر از معجزه است ... آرزوئی کن .... شاید بزرگترین آرزوی تو ؛ کوچکترین معجزه ی او باشد ...

سلام عزیزم مبارکه من تایپیک قبلتو دیدم راجب ضخامت عزیزم منم ۱۲ دوره امروز سونو دادم ۴ بود شما چیکار ...

استرادیول داده بود بهم دکتر ولی من با دارو و iuiباردار نشدم عزیزم در کمال ناباوری وقتی داروهامو قطع کردم دیگه دنبال دکتر نرفتم و بیخیالش شدم به صورت طبیعی باردار شدم خداروشکر.فک میکنم واقعا دلیل باردار نشدن ها استرس هست

بچها بتا چیه

هورمون بتا HCG(گنادوتروپین جفتی انسان) که از سلول های تروفوبلاستِ جنینی ترشح میشه(این سلول ها به مرور زمان جفت رو می‌سازن)

موقع بارداری بالا میره، هم میشه توی ادرار اندازه گیریش کرد هم توی خون.

این هورمون توی بارداری باعث حفظ ترشح پروژسترون و درنتیجه حفظِ ضخامت رحم میشه.

ما که خندان می‌رویم🧸☕