2777
2789
عنوان

مامانای باردار رانندگی میکنید؟

110 بازدید | 9 پست

من از وقتی باردار شدم پشت فرمون ننشستم، میترسم رانندگیم افت کنه 

شماها میشینید؟

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

من کم مینشستم. البته فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه من زیادی حساس بودم.

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۳ ماه مشکلی نداره بعدش خطرناکه این کارو نکن

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

6 ماه هستم

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

چرا؟ 

خواهرم تا دو سه روز مونده به زایمانشم رانندگی میکرد😅

پسرشم ماشالا سالمه و باهوش اذر هم سه سالش میشه... 

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
چرا؟  خواهرم تا دو سه روز مونده به زایمانشم رانندگی میکرد😅 پسرشم ماشالا سالمه و باهوش اذر ...

نمیدونم دکتر گفت اصلا رانندگی نکن بعده ۳ ماه

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

ریسکه . من که این ماه های اخر شوهرمم نمیذاره همراهش برم توخیابونا مگر درمواقع ضروری مثل دکتر و... . میگه یه ضربه ازطرف یکی دیگه هم باشه بچمون ازبین میره

رانندگیت افت نمیکنه خودم ۳سال اصلا ننشستم بعد سه سال که نشستم‌پشت فرمون رانندگیم ازقبل هم بهتربود

عزیزم من که باردار نیستم تحمل رانندگی‌تو این ترافیک و شلوغی تهرانو ندارم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان