2777
2789

بزرگترین انتقامی که میتونی بگیری ازش اینه،

خودتو تا همیشه ازش بگیری.و هیچ وقت 

هیچ جا

هیچ جوره ترو نداشته باشه دیگه

این بزرگترین انتقامه….

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون اگ میخواست ک نمی ذاشت بره الان  آدم خودش رو بگیره یا نگیره فرقی ب حال طرفش نمیکنه ب خاطر خودت و غرورت سمتش نریی ب نفع خودت هست 

و اینم هست ک آدما هرچقدر بیشتر ازشون دور بشی بیشتر جذبت میشن ک این از قدر نشناس بدونشونه

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

درسته ولی برا کسیرک براش مهمی و دوست داره اگ دیگ نخوادت خودتو بکشی هم نمیخواد.درک نمیکنم مردایی رو ک وقتی زندگیشون خوبه کاری میکنن زن دیگ رو نده بهشون بعد میوفتن دنبال زنه ولی دیگ زن دلش شکسته و اون ادم اول نمیشه ک ذوق زندگیشو مث اول داشت 

اون اگ میخواست ک نمی ذاشت بره الان  آدم خودش رو بگیره یا نگیره فرقی ب حال طرفش نمیکنه ب خاطر خو ...

بعضیا میمونن و چند بار خطا میکنن و طلب بخشش دارن

بزرگترین انتقام اینه

من از پایان خود آگاهم زنده باد تمام اشتباهات من✌🏻
یه نصیحت بهت کنم که تا تهِ تهِ مسیر پیشرفت رو بری؟! بزرگترین حسرت کسی شو که یه روز به بدترین ‌شکل ...

خیلی خوب بود حرفت

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
بعضیا میمونن و چند بار خطا میکنن و طلب بخشش دارن بزرگترین انتقام اینه

رر این صورت خوبه

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

یاد اونایی افتادم که میگن دیگه هیچ جا مث من پیدا نمیکنی

خب داداش مث تو میخواستم که با خودت میموندم😂

حرفات قشنگه استارتر ولی بنظرم بهترین راه انتقام فقط و فقط موفق شدن و به درجات بالا رسیدنه.

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘