2777
2789
عنوان

دهاتی ام

369 بازدید | 29 پست

تو زندگیم نه بهش افتخار کردم نه از اینکه اونجا دنیا اومدم ناراحت بودم کلا برام مهم نبوده  

ولی واقعا برام سوال شد واقعا اینقد دهاتی بودنو بد میبینن بعضیا  ؟؟؟درسته من تا حالا تجربه زندگی تو تهرانو نداشتم ولی واقعا این شخر چی داره که اینقد ادماشو با بقیه متمایز میکنه؟؟؟

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا هستن کسایی ک مسخره کنن این چیزا رو؟

اگه با نظرم مخالفی حتما ریپ بزن 🫶🏼لطفا  با تفکر اینکه زندگی خودمه و میتونم گند  بزنم بهش بیتفاوت از تاپیکا و پستام رد نشو ما اینجا اومدیم ک از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم 🙂.  .......یه دهه هشتادیم ک شاید اندازه شماها تجربه زندگی نداشته ولی از خیلیاتون کلی چیزای خوب یاد گرفته. ...اگه یه روز سوالی رو پرسیدم بدونین واقعا مستاصلم و به جز اینجا کسی رو ندارم که ازش بپرسم🤌🏼

ساده بگم

ساده بگم

ساده بگم دهاتی ام

عزیز جان همه ی ما بلا استثنا دهاتی هستیم چون زمانی تموم این شهرای بزرگ دهات های کوچولو بودن

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

همین امروز داشتم فکر میکردم آرزومه دهاتی باشم

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
والا من که بد نمی بینم اتفاقا خونگرم هستین

مرسی عزیزم 😘

هممون دهاتی ایم

از روستا رفتیم شهر 

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

منوشوهرم هردتوشهربزرگ بودیم ولی عاشق اینم برم یه روستا خونه بخریم واونجابه دورازهرحاشیه ای زندگی کنسم منتظرم کمی ازلحاظ مالی قوی بشیم حتمامیرم توروستاودوست دارم بچه هام هم اونجابدنیابیان

گاهی انسانم آرزوست