2777
2789

عمل پی ار کی دارم البته ترنس پی از کی میخواستم که دکتر گف پی ار کی بهتره باتوجه به ضخامت قرنیه ...... ترنس پی ار کی با لیزر ولی پی ارکی بادستگاه برش میدن یه لایه نازک از چشمو .... خیلییییییی میترسم کلی استرس دارم نمبدونم چیکار کنم کسی عمل کرده تاحالا بگه چطوره ؟ میترسم درد داشته باشم موقع عمل ... اصلا درد بعد از عمل برام مهم نیست ولی موقع عمل خیلی میترسم 

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما لازک کردم اصلا دردی نداره انگار مثلا دارن اب میریزن تو چشم .قطره بیحسی میزنن موقع عمل قول بهت مید ...

خداکنه همین که میگی باشع

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

موقع عمل بی حسه بی حسه نگران نباش اصلاااااا درد نمیفهمی ریلکسه ریلکسه

لامصب همین که میبینی چه میکنن ادم ترس برش میداره

من ویزیت عمل کردم فقط همون روز اول درد داره با آستامینوفن خوب میشی این عمل بیحسی میزنن درد نداری

فقط از موقع عملش میترسم بعدش مهم نیس

من عمل کردم اصلا درد نداشتم بعد عمل فقط میسوزه تا شب و اشک زیاد میاد.ولی حین عمل هیچ دردی حس نمیکنی

خداکنه همین باشه هی میترسم کور بشم 🤣 راستی برا اینکه پلک نزنی گیره میزارن؟

موقع عمل ترس نداره کاملا بهوش هستی همه چی متوجه میشی نترس،بعدش هم فقط  درد داره همین اونم یک رو ...

برا اینک پلک‌نزنی گیره میزارن ؟