2777
2789
عنوان

افراد کادر درمان بیان لطفاً

129 بازدید | 9 پست

سلام یکسوال داشتم

ما به هنگام cpr و ماساژ قلبی یک گلدن تایم داریم که حدود ۴ تا ۶ دقیقه است ، اینو مطلعم

سوال اصلیم اینه که در چه شرایط خاصی و در کدوم گروه از افراد این تایم میتونه حتی تا ۱ ساعت هم بکشه

اگر جوابش رو میدونید دریغ نکنید ممنونم

ببخشید شما شغلتون چبه

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلدن تایم همه همون قدره ولی باید سی پی ار تا یک ساعت (زمانشو پزشک میگه) ادامه داد

شما پزشکی؟؟؟

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑