2777
2789

بچها من یبار عفونت قارچی شدید گرفتم خوب شدم باز بعد خوب شدم یکی دو هفته بعد باز احساس سوزش و خارش دارم واقعا اذیتم چرا خوب نمیشم

الان دیگ همه موارد دو رعایت کروم 

با دستمال نخی سعید خودمو خشک میکنم 

شستشو واژینال نمیدم 

عطز هم استفاده نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم بهش میگن عفونت قارچی مزمن منم مثل شما عاصی بودم همش دکتر همش عفونت یه دوره ۶ماه تخت نظر بودم خوب شدم  بعد هی برگشت نه به شدت قبل اما برمیگشت من با عنبرنسا بیشتر درمان می‌کنم چون خسته شدم از دکتر جواب نمیده ولی عنبرنسا تست سر یه هفته خوبم میکنه دیرترم برمیگرده اگه برگرده باز عنبر نسا کمتر دکتر میرم دیکه اگه اهل استفاده هستی بگو برات تایپ کنم چجوری 

عزیزم تا به طور صد در صد درمان نشید و عفونت با دارو از بین نره و ریشه اش خشک نشه هرکاری هم کنید باز برمیگرده باید آنتی بیوتیک مصرف بشه به مدت ۴ روز مونده به پریودی روزی دوبار بعد هم دارو قطع بشه تا پریودی تمام شود بعد با رعایت تمام نکات بهداشتی اگر باز علائم داشتین دارو باید به مدت یک دوره استفاده شود

که در ابن مرحله درمان میشه اما اگر نشد نیاز به تست پاپ اسمیر هست چون ممکنه دلیل داخلی دیگری داشته باشید