2777
2789
عنوان

کل زندگیم بخاطر یه اشتباهم ب فنا رفت اشتباهی ک دست خودم نبود😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 21 پست

ببخشید من نظر میدم.

هم شوهرت اشتباه میکنه و هم مادرت.

اگه به حرف شوهرت باشه پس آدم نباید هیچ وقت رانندگی کنه چون هر آن احتمال تصادف هست... مگه میشه بیرون نری چون آدم های عوضی در جامعه حضور دارن! پس این همه زن و دختر تو بازار و جاهای تفریحی چیکار میکنن؟ واقعا متاسفم برای طرز فکر شوهرتون

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶ سال

ای وای

اگه میتونی کم کم شروع کن با خواهر شوهری مادرشوهری بچه اگه داری برو بیرون.کم کم عادیش کن واسش.

شرایط سختیه، امیدوارم دیدگاه مادرتون در این خصوص رو نشنیده باشه که اگه شنیده و فهمیده‌ش شاید یکی از دلایلی ک دیدش بد شده همین حرف بوده. واقعا حرف نادرست و حتی غلط اندازیه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ای وای اگه میتونی کم کم شروع کن با خواهر شوهری مادرشوهری بچه اگه داری برو بیرون.کم کم عادیش کن واسش ...

نمیزاره حتی با خواهرو مادر خودش تا سرکوچه هم نمیزاره 

شما ک مرد هستین چی بگم راضیش کنم 

نمیدونم والا خیلی سخته اما شاید این پادزهرش باشه: مگه شوهرتون نمیگه به خاطر مزاحمت یه آدم عوضی حق ندارید تنها یا با کسی بیرون برید؟ خب حالا شما به مرور شروع کنید به ایراد گرفتن که وقتی خودت میری بیرون و تنها میری من از کجا بدونم یه زن ناپاک دنبالت نباشه؟ پس منم باید دنبالت بیام تا مطمئن بشم. یه کم پیاز داغ قضیه رو زیاد کنید و حالت روحی و روانی ناراحت به خودتون بگیرید طوری که اون باور کنه مشکل پیدا کردید. اون وقت به مرور مجبور میشه از این ادعای مسخرش کوتاه بیاد.

البته این نظر منه و ممکنه اصلا فایده نداشته باشه. دوستان گفتن برید مشاور. شاید این بهتر باشه یا از دو سه تا بزرگتر که شوهرتون ازشون حرفشنویی داره کمک بگیرید. همین ها به نظرم رسید. اما اگه زود جلوی این قضیه واینستید بعدها مشکل خیلی جدی میشه براتون

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!