2777
2789

یکی از دوستام میگفت شوهر یکی از دوستاش گفته به مادرش همون پدرم خدا بیامرز راست می‌گفت زن خانه دار نباید بگیری ی زنی باید بگیری ک کمک خرجت باشه بعد سر همین زنش خیلی ناراحت شده و اینا مگه تو جامعه ایران رسم نیس ک مرد وظیفه داره خرج زن و بچشون بده چرا این اینجوری گفته پس من استرس گرفتم اگه ی روز شغل نداشته باشم شوهرم ی همچین واکنشی بده

شوهرم بمن میگه تو سختی نکشیدی در صورتی که من ۶ ماه نون پنیر خوردم گهگاه مرغ یا رفتم خونه مامانم الویه خوردم خیلی وقتا ۱۰ هزار تومنم ته کارتم نیس تازه میگه سختی نکشیدی

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خواستگاری صحبت کنید و سنگاتون رو وا بکنین 

اگر شرایط بهم میخورد جواب بله بدین ، در غیر این صورت محترمانه بیرونش کنید 

من تو خواستگاری گفتم دلم نمیخواد شاغل باشم 

شوهرمم گفت درآمد من برای همه چیز کافیه ، منم دوست ندارم کار کنید 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

تو خواستگاری صحبت کنید و سنگاتون رو وا بکنین  اگر شرایط بهم میخورد جواب بله بدین ، در غیر این ...

چ شوهر باشعوری 

عزیزم ی سوالی در کل دارم ازتون من اطرافیانم از بزرگ تا کوچیک همه کار میکنن ولی من علاقه ای ندارم کار کنم دو روز دیگه ک ازدواج کنم از نگاه مردم میترسم و اینکه خودم تو خونه حوصلم سر نره شما حوصلتون سر نمیره یا اطرافیانتون دید خاصی ندارن ک طرف هیچ کاری نمیکنه

خب الان وضعیت خرج و مخارج طوریه که زن و شوهر هر دو تا شاغل باشن بازم مشکل دارن چه برسه به اینکه فقط شوهر شاغل باشه. اون آقا هم تحت همین فشارها اینو گفته. اما خانه دار بودن زن یه مزیت داره و اونم پرورش بچه ها در آرامش و حضور همیشگی مادر بالا سرشون هست. خیلی تفاوت داره با بچه ای که پدر و مادر شاغل هستن و آرامش کمتری داره.

البته این نظر منه و اصلا اعتقاد ندارم که زن باید خونه نشین و الزاما خانه دار باشه.

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
چ شوهر باشعوری  عزیزم ی سوالی در کل دارم ازتون من اطرافیانم از بزرگ تا کوچیک همه کار میکنن ولی ...

خب من اخلاقم این بود 

اطرافیان منم شاغلن 

حتی خواهر شوهر و جاری و همه 

اونم نه مثلا منشی ، فروشنده مغازه 

همه شغل های دولتی دارن 

از بچگی علاقم به کارهای هنری بود 

هر کاری فکرشو بکنی رو بلدم 

کلاسم نرفتم 

تو نت یبار فیلمشو ببینم یاد میگیرم 

فینگر فود 

کیک و شیرینی خانگی ( کلی مشتری هم دارم ، ولی اگر حوصله داشته باشم براشون درست میکنم)

انواع لواشک و ترشی 

انواع دسر 

شمع سازی

خیاطی

حدود ۳۰۰ تا فقط گلدون دارم تو خونم 

همه هم این قضیه رو میدونن 

واسع همین اسم آدم تنبل رو روی من نمیزارن 

فقط دوست ندارم بیرون از خونه کار کنم 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

خب من اخلاقم این بود  اطرافیان منم شاغلن  حتی خواهر شوهر و جاری و همه  اونم نه مثل ...

شما ک از همه شاغل تری 😄

منم اصلا ب تعامل با مردم بیرون خونه علاقه ای ندارم ولی دائما تحت تاثیر جو قرار دارم همه میگن کار کن دستت تو جیب خودت باشه شوهرت همون پولی ک ب تو میده رو ممکنه دوست داشته باشه واسه خودش کفش بگیره مثلا🫥

شما ک از همه شاغل تری 😄 منم اصلا ب تعامل با مردم بیرون خونه علاقه ای ندارم ولی دائما تحت تاثیر جو ...

پس سعی کن مثل من یه خواستگار پولدار داشته باشی 

من خودم اصلا نمیتوستم تحمل کنم که صبح ساعت ۶ پاشم برم و تا بعد از ظهر واسع ملت کار کنم 

بابام سرهنگه 

موقع بازنشستگیش میتونست یه بچشوببره سر کار 

هر چی بهم گفت قبول نکردم 

بابام میگفت شغل دفتری بهت نیدن ، اونجا فقط پشت کامپیوتر کار میکنی ، مردم سالها آزمون میدن تا قبول شن ، بیل برو حقوق و بیمه مزایا داره 

گفتم نه ! 

یعنی شغل آماده هم داشتم 

پدرمم نفوذ داشت و فقط قسمت اداریش میتونستم کار کنم بازم نرفتم

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌