2777
2789
عنوان

خانما یک لحظه بیاین

78 بازدید | 6 پست

دیروز پلو گوشت چرخ کرده بشدت پر از روغن بود مامانم میگ روغن از دستم در رفته زیاد شده فقط هم برای من درست کرده بود ....منم ناچاری خوردم از دیشب دلپیچه گرفتم ولی خوابیدم 

صبح هم بیدار شدم مدرسه کار داشتم رفتم ولی همش دلپیچه داشتم وقتی برگشتم هم دوش گرفتم و خوابیدم خیلییی دلپیچه و سردرد داشتم بیدار شدم چای به همراه لیمو عمانی خوردم دلپیچم رفت فقط سرم داره میترکه نمیتونم چشامو باز کنم 

تا الان هیچی نتونستم بخورم نمیدونم چیکار کنم 

کاربری مشترک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از معدته عزیزم غذا سنگین بوده هضم نکرده فقط یه مقدار آبلیمو با آب رقیق کن بخور تا چند ساعت بعدش هم هیچی نخور  قرص مسکن برای سردرت 

اگه تهوع هم داری قرص متوکلوپرامید برای تهوعت 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

از معدته عزیزم غذا سنگین بوده هضم نکرده فقط یه مقدار آبلیمو با آب رقیق کن بخور تا چند ساعت بعدش هم ه ...

از صبح هیچ نتونستم بخورم بخدا فقط دوتا دانه سیب 

قرص مسکن الان مبخورم ممنونم عزیزم 

کاربری مشترک
از صبح هیچ نتونستم بخورم بخدا فقط دوتا دانه سیب  قرص مسکن الان مبخورم ممنونم عزیزم

فدات شم عزیز دلم انشالله بهتر بشی 🌹 🌹 

همون سیب خودش سنگینه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤