2821
2789

تاچه حد خودتون وهمسرتون دربرابر بچتون مسوولیت قبول میکنید؟؟قراره تایه سنی خرجشونو بدین بعدم رهاشون کنید بگید دیگه خودتون میدونید؟یاطرز فکرتون اینه باید کمکشون کنین به یه جایگاه خوب برسن به یه وضعیت پایداربرسن؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من عقيدمه بايد بچه مستقل تحويل جامعه بديم

يعني بچه وقتي ١٨ سالش شد توانايي اينكه بتونه ي درامدي داشتع باشه(از فبل مهارت بیاموره)

و بدون خانواده زندگي كنع رو داشتع باشه

من قطعا و حتما ساپورت میکنم(همین الان براش کنار گذاشتم)

ولی بهش نمیدم تا خودش مقداری تلاش کنه

💕

صد درصد تا جایی که مطمئن بشم دیگه می‌تونه از پس خودش بر بیاد وگیلیمشو از آب بکشه پشتت میمونم وحماینش میکنم حتی بعدشم اگه کمکی خواست توی هر مسئله ای در حد توانمون براش کم نمی‌زاریم ولی خب جوریم رفتار نمیکنم که لوس بشه فک کنه زیر پر قو بزرگش میکنم همینطوری بشینه ما تامینش کنیم

تو ایران اکثریت فکر میکنند باید تمام امکانات رو برای بچه تا بزرگسالی فراهم بیاورند بچه ها هم همین توقع را دارند 

در حالی که در خارج بچه ها خیلی سریعتر مستقل میشوند و خرج شون رو خودشون در میاورند

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

هم تو راه دارم هم در اینده میارم به امید خدا یک یا دوتای دیگه بسته به شرایط جسمی و روحیاتمون داره به لحاظ مالی ان شاالله میتونیم در حد متوسط ساپورتشون کنیم بقیشم بابد ماهیگیری یاد بگیرن قرار نیست نا ۹۰ سالگیشون لقمه جویده بخورن که

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من عقيدمه بايد بچه مستقل تحويل جامعه بديم يعني بچه وقتي ١٨ سالش شد توانايي اينكه بتونه ي درامدي داش ...

مستقل بودن درسته ولی مثلا یه پسر مستقل داری که خودش کار کرده پول یه ماشین یاخونه روداره یه مقدار کم داره ماقراره بگیم وظیفه مانیس میتونی بخر نمیتونی نخر یا باید کمکش کنیم؟

تو ایران اکثریت فکر میکنند باید تمام امکانات رو برای بچه تا بزرگسالی فراهم بیاورند بچه ها هم همین تو ...

دقیقا

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
تا زنده هستم کمکش میکنم همه جوره ولی لوس و مصرفی بارش نمیارم .

آفرین این درسته

من تا 20 سالگی ساپورتش میکنم اما بعدش خودش باید روپای خودش بایسته

مستقل بودن درسته ولی مثلا یه پسر مستقل داری که خودش کار کرده پول یه ماشین یاخونه روداره یه مقدار کم داره ماقراره بگیم وظیفه مانیس میتونی بخر نمیتونی نخر یا باید کمکش کنیم؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز