2777
2789
عنوان

طلا و خونه

258 بازدید | 16 پست

سلام خوبین من ۱۵تومن دارم و میخوام طلا بخرم بنظرتون چی بخرم واسه پس انداز 

بعد برای یه خونه ۱۱۰ متری به نظرتون چقد پول میبره البته طبقه پایین ما  و طبقه بالا برادرشوهرمن 

بعد اینکه چجوری پس انداز کنم که سود کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

15 تومن میتونی نیم سکه باهاش بخری.طلای زینتی هم نمیدونم چی میشه بگیری که بعدا ضررنکنی.طلای دسته دوهم خییییییلی باید مراقب باشی سرت کلاه نره.من کلا برای پس انداز زینتی نمیخرم.خونه هم بستگی داره چه متریالی بخای استفاده کنی.سفت کاری شده یا نه؟

طلای دست دوم چیزهایی مثل النگو خوبه چون بعدا افت نداره برای خونه بیشتر توضیح  بدید

من مادرشوهرم زمین فروخت که سهم ما شد ۴۳۰ میلیون و ما وام ازدواج میگیریم و مسکن چون مهندسیه جواز و نقشه گرفتیم حالا میخوایم شروع کنیم ما طبقه اولیم پایین که ۷ تا پله داره برادر شوهرم بالاس و زیر خونه مساوی و پله مساوی خرج میشه بعد ۱۱۰ متره ۲ خوابه و آشپزخونه و حال و غیره 

من مادرشوهرم زمین فروخت که سهم ما شد ۴۳۰ میلیون و ما وام ازدواج میگیریم و مسکن چون مهندسیه جواز و نق ...

الان طبق آخرین برآورد سازمان نظام مهندسی هزینه ساخت هر متر مربع ۱۲ میلیون میشه من مهندس ساختمان هستم

کاربر آقا