2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

324 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من خواهرشوهرم یه شهر دیگه زندگی میکنه

بعد ماه یک بار میاد جایی که مازندگی میکنیم هرموقع

میادمیره خونه برادرشوهر دیگم اونجا وایمیسته چند روز

ما میریم بهش سر میزنیم بعضی وقتا هم یواشکی میاد ومیره بعدا که میره ما متوجه میشیم اومده بود

پدرو مادر ندارن فوت کردن الان اومده چند روزه

یه سر به ما نزده ظهر جاریم به شوهرم زنگ زده

بعدطهر بیاین اینجا که خواهر شوهرم ببینیم

شما جای من بودین چه رفتاری میکردین

خدایا شکر

خوب شمادعوتش کنیدخونتون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم باشم یه سر میرم میزنم اونجا بهش و یه تعارف هم میکنم.اومد اومد نیومد چه بهتر.اصلا هم گله نمیکنم که چرا نگفتی کجام و چرا نیومدی.تو دلم خوشحالم هستم که نیاد فقط تعارف میکنم اونم به خاطر شوهرم

رفتار خودتون چطور بوده ؟ تا حالا شده زنگ بزنید دعوت کنید برای شام یا ناهار وقتی اونجا بودند 

یه زنگ بزن اینبار بگو سلام چه بی خبر ، یه خبر می‌دادی 

بعدشم بگو مثلا شام تشریف بیارید 

اگر دفعه های بعدی باز بی محلی کرد شما هم دیگه بی محلی کن 

دقیقا خواهرشوهر منم با جاریم صمیمی هست و خیلی خونشون میره ولی من اصلا به رو نمیارم که چرا خونه ما نمیای و میری اونجا همش.فقط تعارف میکنم.حالا مثلا بامن صمیمی بود چکارم میکرد اینجوری راحتترم

به نظرتون باید همیشه دعوت کنیم تا بیاد من دوست دارم یه بار خودش بیاد مثل بقیه جاها که میره بدون دع ...

اره دعوت کن اگردوست داری بیاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

رفتار خودتون چطور بوده ؟ تا حالا شده زنگ بزنید دعوت کنید برای شام یا ناهار وقتی اونجا بودند  ی ...

اره شده هزار بار زنگ زدیم هم وقتی اومده

هم وقتی خونشون بودن گفتیم اخر هفته بیاین خونه ما

گفتن نه ما کارداریم کلا نمیایم

بعدا فهمیدیم اومده یواشکی رفته

خدایا شکر