2777
2789

سلام من ۱۶سالمه ابروهام واقعا کم پشته و نازک و بور میخوام میکرو یا فیبروز کنم  بعدش چشام بادامیه و اگه ابروهامو بخوام میکرو کنم به نظرتون گوشت اضافی میاره یا نه لطفا خسته شدم از بس همه ب ابروهام میخندن )فیبروز میکرو بلدینگ)کدومش بهتره

فیبروز و میکرو هر دوتاش یکیه 

فقط دو تا اسم داره 

من انجام دادم راضیم و چهرم خیلی بهتر شد

قبلا نازک و کم پشت بود 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکرو کردم..چشامم کمی پف دارن. چرا باید گوشت اضافه بیاره؟؟

اها چون یه بنده خدایی پف داشت یعنی بعد میکرو چشاش خبلی بد گوشت اضافی اورده بود میترسم منم ایشون بشم شرایط عملم که ندارم

فیبروز و میکرو هر دوتاش یکیه  فقط دو تا اسم داره  من انجام دادم راضیم و چهرم خیلی بهتر ش ...

چن روز اول زخم نداشت یا اینکه ابروتون بد پهن نشده بود اخه مگین ۲الی۴روز طول میکشه که ابرو حالت خودشو بگیره رنگش روشن تر بشه زخماش خوبتر بشه

اها چون یه بنده خدایی پف داشت یعنی بعد میکرو چشاش خبلی بد گوشت اضافی اورده بود میترسم منم ایشون بشم ...

کلا ندیدم کسی گوشت اضافه بیاره بعد میکرو.ولی واسه من ک خیلی خوب بود..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️