2777
2789
عنوان

درد دلم...

88 بازدید | 2 پست

ولی هیچ دردی بدتر از اون نیست 

که وقتی خوابه براش بنویسی تا بیدار شد بخونه

تا نشنوی حرفاشو نشنوی بگه من دوست دارم و همونجا سست بشی

به خاطر جونش به خاطر زندگیش و خاطر آینده اش به خاطر خوشبختی اش به خاطر آبروش و خاطر آبروی خانوادت به خاطر مادرت به خاطر پدرت و به خاطر آینده ی خواهرت بگذری از کسی که با تک تک سلول های بدنت عاشقشی 

مهربانم حلالم کن...نشد 

من یه دخترم دختری که اگه عاشق بشه آبروی خانواده اش می‌ره پدرش می‌ره از عشقش شکایت می‌کنه تهدید می‌کنه می‌کشمت من یه دخترم اگه عاشق بشم آینده ی خواهرم نابود میشه همه به چشم بد بهش نگا میکنن من یه دخترم نباید گریه کنم کسی اشکام رو ببینه نباید تنهایی بیرون برم قدم بزنم میگن دختره خیابونیه 

من یه دخترم محکوم به سکوت و تظاهر به خوب بودم...

میدونین دردناک ترین آرزویی که یک دختر میتونه برای عشقش بکنه چیه؟!

آرزو میکنم دوماد بشی و شیش تا بچه داشته باشی قد و نیم قد همون‌طور که دوست داشتی...

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.