2821
2789
عنوان

لعنت به کراشمممم 💔

486 بازدید | 23 پست

لعنت به کراشمممم و عشقش 

من فکر میکردم رل اینا نداره و مثبت هس الان رفتم پروفايلشو دیدم انگار عاشق یکی هست و اون ولش کرده وکلی هم براش پروفايل دلتنگی گذاشتع وقتی پروفايلشو دیدم یه حس خیلی بد و ناراحت کننده بهم دست داد یجورایی دلم شکست حتی اون چند درصدی که امید داشتم باهاش رل بزنم از دستم رفت لعنت بهش

دانشگاه میخونه یعنی دختره رو از اونجا پیدا کرده و عاشقش شده نمیتونم بخوابم چیکار کنم یعنی؟

بنظرم کسی که یبار عاشق بشه و شکست عشقی ببینه دیگه اون آدم سابق نمیشه ‌و اگر هم با ی دختره دیگ رل بزنه بازم فکرش پیش همون عشقشه کاش اون دختره من بودم

از بس مغروره من فکر میکنم تا حالا عاشق نشده و کسی تو زندگیش نیس💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست از این عشق و عاشقیای کشکی بردارین دو روز قراره زنده باشیم

به منم یه جمله بگو

دیروز فهمیدم نامزد کرده ، با اینکه یه سال بیخیالش شده بودم ولی دلم گرفت

• پناه باشیم  🫀 •

خیلی بده خیلی من به کراشم رسیدم و ازدواج کردیم به سختی ولی کاش نرسیده بودم اینروزا خیلی ازش ناراحتم لعنت بهش

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
باشه گلم میترسم بگم فاجعه بشه

ببین من خودم خیلی درگیرش بودم کلی عکس ازش داشتم خلاصه که ازش بت ساخته بودم ولی ی ذره ادب و شحصیت حالیش نبود فقط قیافه داشت که الان به چشمم خیلی چندش میاد

از طرفیم گفتم و راحت شدم و دیگه درگیرش نیستم مزیت مثبتش همین بود

به منم یه جمله بگو دیروز فهمیدم نامزد کرده ، با اینکه یه سال بیخیالش شده بودم ولی دلم گرفت

ما دخترا اینجوریم که خیلی خوش خیالیم طرفو اندازه خدا بالا میبریم ولی واقعا در این حد نیستن واقعااا

ببین من خودم خیلی درگیرش بودم کلی عکس ازش داشتم خلاصه که ازش بت ساخته بودم ولی ی ذره ادب و شحصیت حال ...

اره پسرا اکثرا جنبه ندارن بهش بگی دوست دارم پرو میشن 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز