2777
2789
عنوان

تجربه عمل بینی

455 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من دیروز بینیمو عمل کردم و الان مثل ...پشیمونم که چرا دست بردم تو صورتم و اشتباه کردم و...شما هم اینجوری بودین؟

دیشبم یه مقداری خون از بینیم اومد واسه شما هم این اتفاق افتاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید چون بینیت ایراد خاصی نداشته این حسو داری

من آبان وقت گرفتم برای عمل فک کنم منم عین تو بشم چون بینی منم ایراد خاصی نداره فقط نوکش گِرده میخوام یکم ظریف تر بشه پره های بزرگ داره وگرنه قوز و اینا نداره

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

خونریزی از بینی بعد از عمل طبیعیه ممکنه واسه خیلیا پیش بیاد من ۲۴روزه که عمل کردم خونریزی هم نداشتم ...

امیدوارم .چشمام شروع شده به کبودی تامپونم تو بینیم کلا از زندگی سیر شدم

خب شاید چون بینیت ایراد خاصی نداشته این حسو داری من آبان وقت گرفتم برای عمل فک کنم منم عین تو بشم چ ...

من بینیم کوچیک بوده و قوزم نداشته فقط وقتی میخندیدم پهن می شد

من بینیم کوچیک بوده و قوزم نداشته فقط وقتی میخندیدم پهن می شد

همون مال منم فقط نوکش ایراد داره تغییر خاصی نمیکنم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

امیدوارم .چشمام شروع شده به کبودی تامپونم تو بینیم کلا از زندگی سیر شدم

منم دقیقا همین حس و داشتم نگران نباش طبیعیه ولی از روز ۲تا ۵کبودی به اوج خودش میرسه من روز دوم تامپونا رو دراوردم

منم دقیقا همین حس و داشتم نگران نباش طبیعیه ولی از روز ۲تا ۵کبودی به اوج خودش میرسه من روز دوم تامپو ...

من امروز روز دوممه .یکم چشمم شروع شده به کبودی

تامپونم هم گفتن خودمون اطلاع می دیدم