2777
2789

نگران کنکور نباشین ۱۵۰ تا انتخاب دارین و چندتا نکته:

۱. یادتونه شیشم دبستان امتحان دادین برای راهنمایی؟ الان غصه اونو نمیخورین. شیش سال دیگه هم غصه کنکورو نمیخورین. کنکور همه زندگی نیست. یه بخشیشه. تا آینده زندگیتون هزارتا چرخ میخوره.

۲. خودتونو سرزنش نکنین. این منصفانه نیست که زحمات ۱۲ سال درس خوندن رو آدما تو ۴ ساعت بخوان پس بدن. خیلیاتون نقاش‌ها و نوازنده‌ها و ورزشکارای ماهری هستین که درس و دانشگاه بی اهمیت ترین بخش زندگیتون خواهد بود. کنکور نه کسی رو بی ارزش کرده و نه به ارزش کسی اضافه کرده.

۳. اصلا احمق نشین بخاطر دوست دختر/پسر یا فرار از خانواده بخواین یه شهر دیگه رو انتخاب کنین. تو چهار سال هزارتا اتفاق میوفته. بعد سه ماه کات کنین نمیتونین برگردین شهر خودتون. هزینه و پارگی رفت و آمدم حساب کنین اصلا نمیارزه.

۴. اگه میخواین اپلای کنین نگران دانشگاه نباشین. دانشگاه شما مهم نیست. معدلتون تو اون دانشگاه مهمه و رزومه‌تون. اگه دانشگاهتون معروف نیست میتونین جی آر ای بدین راحت اپلای کنین و فاند بگیرین.

۵. حتما ۱۵۰ تا انتخابتون رو جدی بگیرین. تمامش رو پر کنین. نرید  فقط علوم پزشکی شهر خودتونو بزنین. وقت بذارین و دربارش فکر کنین. تک تک اولویتا مهمن. نگین اولویت ۲۲ با ۲۳ فرقی نداره. مهمه.

۶. جان هرکی دوس دارین نگین یه سال دیگه کنکور میدم. سال دیگه هم همین وضعه. هیچی تغییر نمیکنه. احتمالش خیلی خیلی کمه که رتبتون رو به ذره بهتر کنین. عمرتون مهمترین چیزه. همینشم که دادین به سازمان سنجش زیادیه. دوباره کنکور ندین. هرجا شد بتپین تو دانشگاه.

۷. شغلتون هم الزاما وابسته به رشته تحصیلیتون نیست. شما قربانی انتخابای نوجوانیتون نباید بشین. تا سی سالگی وقت دارین تاب بخورین جاهای مختلف تا جای خودتونو پیدا کنین. نگرانش نباشین.

۸. تو دانشگاه برای شما نریدن. تنها تفاوت دانشگاهای خوب با دانشگاه‌های بد تو اینه که دانشگاه خوب احتمال اینکه بین همکلاسیاتون آدمای هدفمندی پیدا بشن بیشتر از دانشگاهای بده. احتمال! همین.

۹. هرکسی نون تلاش خودشو میخوره. نه شریف و تهران پل رسیدن به موفقیته نه پیام نور ساوجبلاغ دره شکست و ناکامی. احساس نکنین خدا شمارو زده. همین که تو ایران به دنیا اومدین بَسِتونه.

۱۰. خودتونو با هیچکس، تکرار میکنم با هیچکس، مقایسه نکنین. هر آدمی شرایط خودشو داره امکانات خودشو داره. مقایسه‌تون مزخرفه و نتیجه‌ش پیشاپیش گرفته شده. شما میخواین بزنین تو سر خودتون. نزن آقا جون. زندگی ادامه داره.

خلاصه زندگی فقط درس خوندن نیست. گسترده‌تر ازین حرفاست. گیر‌ندین. تهش بیشتر‌ از دومتر قبر به هیچکدوممون نمیرسه

پ.ن: نوشته ی خودم نیست

ملکا هستم 💚  

در مورد اینکه پشت نمونن به شدت موافقم البته شرایط هر کسی فرق میکنه ودر نهایت خود فرد باید تصمیم نهایی رو بگیره

الهی هر آنچه که خیر است وما نمی‌دانیم...🥹♥️تیکر به وقت یه اتفاق خوب(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عالی بود🥺♥♥♥♥♥

🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍                                                                                                             نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲                                                                                         زندگی ساز دل است!تو نوازنده‌ی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱