2777
2789

استرس داشتین؟

من خیلیی زیاد استرس دارمم، مسئولیتم سنگین تره و میترسم از پسش برنیام و اینکه به تازگی فارغ التحصیل شدم

خودم حس میکنم این حس ناکافی بودن بخاطر اینه ک محیط کاریم سمیه و کارفرمای من خیلی سعی میکنه اعتماد بنفسمو بگیره.

میشه از تجربه های خودتون بگین؟

این احساسات طبیعی هست و هر وقت در هرزمانی بخوای پیشرفت کنی و تغییر در کارت ایجاد کنی باید این حس رو تجربه کنی و بهش غلبه کنی پس اصلا نگران نباش و پیش برو و مطمئن باش باعث پیشرفتت میشه یه ماه بعد میای میگی وای چقدر الکی استرس داشتم چقدر کار جدیدم خوبه و چقدر باعث پیشرفتم شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

20سال سابقه دارم

هنوزم موقع جابجا شدن استرس دارم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

طبیعیه

منم داشتم همچین تغییری رو 

تازه همونجای اولم که بودم تازه رفته بودم 

دو سه هفته اونجا بودم تا بعد دیدم نه اینجا جای من نیست

با اینکه پست مدیریتی بود اصلا اصلا خوشم نیومد ازش

رفتم به مدیر منابع انسانی گفتم من میخوام برم یا جامو عوض کنید

اخرش رفتم کارشناس بازرگانی  شدم ، درسته حالا الان ۳ ۴ تا مدیر دارم و کارمندشونم ولی حداقل مربوط به رشته تخصیلیمه و ازش سردرمیارم

اون مدیریتیه یکیو میخواست که رشتش کامپیوتر باشه 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اعتماد به نفس الکی نداشته باش،به جاش خودت رو آماده ی یادگیری کار جدید نشون بده 

من ذاتا ادم بی اعتماد بنفسیم و همیشه سعی میکنم اعتماد بنفسمو بالا ببرم، اما این صاحبکارم بدتر میکنه همه چیو

همش منو مقایسه میکنه باادمایی ک خوداون ادما وقتی بامن صحبت میکردن میگفتن اصلا این شکلی نیستن ک ازشون تعریف شده و خوداونهام کلی نقص داشتن‌.

ازشنبه قرارهستش محیط کاری جدید مشغول بشم

طبیعیه منم داشتم همچین تغییری رو  تازه همونجای اولم که بودم تازه رفته بودم  دو سه هفته ...

خوشحالم ک راضی هستی از این جابجایی

متوجه شدم که این حسه کاملا طبیعیه فقط باید بتونم کنترلش کنم.

راستش من کارمو دوست دارم اما خیلی محیط کاریم سمیه و حقوق خیلی خیلی کمی دریافت میکنم، دانشجو بودم ک اینجا شاغل شدم و یکساله اینجام.

امیدوارم واسه هردومون اتفاقای خوبی بیوفته❤️

راستش من اولین باره ک میخوام جابجا بشم و شاید برای همین فکرمیکردم طبیعی نیست.

کاملا طبیعی هست

اروم اروم جا میفتی عزیزم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خوشحالم ک راضی هستی از این جابجایی متوجه شدم که این حسه کاملا طبیعیه فقط باید بتونم کنترلش کنم. را ...

انشاالله عزیزم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)