2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

702 بازدید | 81 پست

سلام یک روز عقب انداختم 

دیشب تاپیک زدم چک بی بی گذاشتم زیر 5 دقیقه هاله انداخت

الان اول صبح دوتا زدم جفتشم هاله واضح و پررنگ داره. 

10 ماه اقدام بودم 

این ماه کلومیفن خوردم 

همسرمم جنسینگ و ویتامین ای

چک بی بی هامو ببینید

خدایا دامن همه منتظر ها رو سبز کن🙏توکل برخدا🌹🌹🌹فقط تو بخوای میشه💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که حتما بارداری گل خانم 🌺

امضام 🙏🏻❤️❤️❤️❤️

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

بذار

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
هاله ها زیر 3 دقیقه انداخت 

عزیژم من بازم اومدم فک کنم باید بهت تبریک بگیم😍🌸

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
وای عزیزم تبریک میگم 

خلی ممنونم عزیزم 

خیلی خوشحالم 

دارم گریه میکنم 

10 ماه بود 

ناامید شده بودم 

توسل شدم به علی اصغر امام حسین 

به سه سالش

به حضرت ابوالفضل

خدایا دامن همه منتظر ها رو سبز کن🙏توکل برخدا🌹🌹🌹فقط تو بخوای میشه💚