2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما تو یه تاپیک گفته بودین دخترتون عفونت خون و ریه گرفته میشه بپرسم چی شد دخترتون خوب شد کامل؟ الان دیگه هیچ مشکلی نداره؟ ریه ش اذیت نمیکنه دیگه؟

تو رو خدا اگه دیدید جواب بدید چون برای دختر منم این مشکل ب وجود اومده عفونت زده ب خون و ریه ش خیلی نگرانم دارم از استرس میمیرم🥺

ببخشید شما تو یه تاپیک گفته بودین دخترتون عفونت خون و ریه گرفته میشه بپرسم چی شد دخترتون خوب شد کامل ...

سلام آره خدارو هزار مرتبه شکر خوب شد پارسال بود یه هفته بستری شد دو هفته هم تو خونه دارو خورد خوب شد نگران نباش دختر من عفونت ادراری خیییلی شدید گرفته بود نفهمیدیم عفونت خونش خیلی بالا بود بعداز یه طرفم آنفولانزا گرفته بود ریه اش عفونت داشت آنتی بیوتیک خورد نگران نباش دختراون انشالله خوب میسه

خدایا شکرت
سلام آره خدارو هزار مرتبه شکر خوب شد پارسال بود یه هفته بستری شد دو هفته هم تو خونه دارو خورد خوب شد ...

آخی عزیزم الهی بمیرم طفلکی چقد اذیت شده 

بازم خدا رو شکر ک خوب شدن ایشالا هیچ وقت دیگه گل دخترتون بیمار نشن 

مرسی ک جواب دادید عزیزم خیلی لطف کردید❤️

آخی عزیزم الهی بمیرم طفلکی چقد اذیت شده  بازم خدا رو شکر ک خوب شدن ایشالا هیچ وقت دیگه گل دختر ...

ممنون عزیزم انشالله دختر شماهم هرچه زودتر خوب میشه نگران نباشین میدونم سخته آدم از استرس و نگرانی هلاک میشه خدا هیچ بچه ای رو مریض نکنه واقعا خییلی سخته

خدایا شکرت